Sebapoškodzovanie a preventívna prehliadka

30. júl 2021

Chcela by som sa spýtať, či bude doktorka nejako riešiť moje javzy po sebapoškodzovaní. Za pár mesiacov pôjdem na 17 ročnú prehliadku a majú mi brať aj krv a ja mám tie jazvy presne tam. Nevie o tom nikto a nechcem aby sa to niekto dozvedel, myslíte si, že to bude riešiť alebo je jej to jedno?

deti95060810
30. júl 2021

no asi sa opýta čo to máš a prečo ...

pseudomonas87
30. júl 2021

To vieš že to bude riešiť, a treba to riešiť, niečo ta musí trápiť, keď to robíš.....či nejaké rodinné problémy alebo niečo podobné.

snehulienka99
30. júl 2021

Za teba pevne dúfam, že to riešiť bude

tncka
30. júl 2021

Jasne ze bude ved na to tam.ides aby ta prehliadla celu a toto sa neda nevsimnut ani keby velmi chcela

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
soldi
30. júl 2021

nie si Ty ta ista, co tu nedavno davala fotku svojej ruky poskriabanej od macky a vyzyvala ostatnych, aby sa tiez podelili o svoje zazitky so "sebaposkodzovanim"?

ps: u mna to nikdy nikto neriesil, vyrastla som z toho.

autor
30. júl 2021

@cocolino234 Ja to nechcem a nemám rada riešiť už len z toho dôvodu, že nechcem aby sa to dakto (hlavne mama) dozvedel, pre mňa je to prejav slabosti a nechcem vyzerať ako slabá.

autor
30. júl 2021

@soldi nie nie nič také som nepridávala, ja sa s tým nevychvaľujem, ja som len chcela vedieť či to budú nejako riešiť

kkovacovak
30. júl 2021

No ale riešiť by si to mala a dúfam že to doktorka riešiť bude. Nemala by si vlastne oficiálne chodiť do 18 na takéto prehliadky s rodičom? Ešte nemáš 18 a zákonný zástupca musí byť informovaný o tvojom stave. Pokiaľ to dr nebude riešiť a neoznámi to rodičom tak by mala vrátiť diplom. Dobre vieš že máš problém a dá sa riešiť len to musíš niekomu povedať. Je to tvoja mama a videla ťa už v rôznych nepríjemných situáciách takže určite to nebude považovať za slabosť. Možno bude smutná a sklamaná ale koniec koncov bude rada že to nezašlo ďalej. Neviem čím si prechádzaš a čo ťa k tomu dohnalo ale ver mi že v živote prídu ešte ťažšie chvíľky a čo potom? Choď pekne na prehliadku a priznaj sa doktorke. Uvidíš že nakoniec ti bude lepšie.

pribinak
30. júl 2021

Budem k tebe úprimná, normálni ľudia so zdravým ja, teda duševne ok, nemajú potrebu sebaooskodzovania

Preto dúfam, že to tvoja pediatrička začne riešiť

Prekvapuje má, že si tvoji rodičia nič nevšimli a preto dúfam, že tato téma je vymyslená

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
30. júl 2021

Tak začni rozhovor ty. Tráv aktívne bôľny čas, priatelia, šport, záľuby

autor
30. júl 2021

@pribinak no len problém je, že ja o to nemám tiež záujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
30. júl 2021

Tak potom nie si duševne ok a potrebuješ pomoc

zuzka_99
30. júl 2021

Keď môžeš, napíš mi kludne súkromnú správu 🙂

coco1
30. júl 2021

Preco by to mal byt prejav slabosti. Pomenuj to napr.prejav choroby, poruchy. Neni sa za co hanbit. Si jedinecna ako ktorykolvek iny clovek, mozno len potrebujes dodat sebavedomie, podat pomocnu ruku ..obrat sa na niekoho, komu doverujes 🙏

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz