Scintigrafia obličky - Martin

natalkinmarek
15. mar 2022

Ahojte chcem sa opytat mám sa zo synom ročným objednať na scintografiu obličiek viete mi povedať že ako to prebieha a čo mi tam treba ohľadom veci ? A či náhodou neviete či má tam s ním pustia keď čakáme druhé bábätko lebo viem že niekde v nemocnici neberú tehotne mamičky že musí ísť niekto iný 🙂 ďakujem

trgypadl
15. mar 2022

@natalkinmarek pri scintigraffi nemoze byt tehotna pri osobe ktora podstúpila vystrenie minimalne 24 hodin

ajka0207
15. mar 2022

Dnu ťa na 99% nepustia a ani by si nemala byť s dieťaťom 24 hodín. Takého malého budú uspavat?

natalkinmarek
autor
15. mar 2022

@ajka0207 no čo som čítala tak uspávaju

ajka0207
15. mar 2022

@natalkinmarek tak to ťa určite nepustia k nemu, oni ho uspia ešte predtým ako mu podajú tu látku. Či ti dovolia byt s ním hospitalizovaná ale neviem, ja by som radšej poslala manžela

natalkinmarek
autor
15. mar 2022

@ajka0207 čo som sa Dočítala tak to je nebezpečne pre tehotné , no určite keď mi budú volať sa opytat ohľadom toho ak nie určite pôjde manžel 🙂 ale ďakujem

ajka0207
15. mar 2022

@natalkinmarek ja keď som bola na scintigrafii tak mi povedali že nesmiem byt s tehotnou ani s malým dieťaťom 24 hodín. Takže určite to povedia aj tebe. Držím palce nech vyšetrenie dobre dopadne.

nika__007
11. mar 2024

@natalkinmarek Ahoj, ako to u vas prebehlo? My ideme s malym v Aprily (to bude mat 11 mesiacov). Dakujem