Ahojte maminky, idem si po radu. Syn 5 ročný nosí ortopedické vložky do topánok. V zime a na prechod nebol problém s výberom topánok pre neho. No teraz sa pozerám po sandálkach a neviem či niečo také aké potrebujem existuje. Poradťe mi nejaké značky obuvi - konkrétne sandálok, ktoré majú pevnú pätu a zároveň nie sú vo vnútri tvarované - nemajú klenbu.Lebo mu do nich potrebujem dať tú ortopedickú vložku. Všetky čo majú pevnú pätu tak sú vo vnútri tvarované. A pevnú pätu musíme mať, lebo má aj členky vpadnuté do vnútra. ďakujem Vám za rady.🙂
@pekarovamonika neskúšali ste dať spraviť na mieru na recept? Cca 25€ stoja
Určite Richter, úžasné kvalitné topánky bez klenby a s plnou patou aj väčšie čísla
@lubik87 áno, na mieru mu robia sandálky, ktoré nosí ako prezuvky v škôlke. Už ak inak nebude tak bude také isté nosiť aj na von. Len sa mi veľmi nepáčia, sú to také kopytá 😀, ako prezuvky môže byť, ale do mesta a na von som mu chcela niečo krajšie. Ale ako vravím, ak nič nenájdem, tak budu musieť stačiť aj také.
@gabulienka623 Richter som už aj pozerala niečo, ale sa mi zdalo že sú s klenbou. Tak som asi zle pozerala. Naozaj sú bez klenby? Ak by to tak bolo, tak by to bolo super.🙂
@pekarovamonika no to áno čím väčšia noha tým horšie vyzeraju :D
@lubik87 presne tak, no ale zdravie je na prvom mieste. skusim pozrieť ešte tie Richter sandalky, čo mi poradila iná maminka, ak nemaju klenbu, tak by bolo super.
@pekarovamonika určite sú všetky bez klenby. Ja kupujem roky len tie. Pre mňa úplne top topánky
@gabulienka623 tak to je super správa, lebo strašný problém nájsť takéto sandalky, vo vačších číslach. Všetko už robia s otvorenou patou. Doteraz sme fungovali na superfitoch, ale aj tieto už vo vačších číslach robia s otvorenou pätou.☹️ Preto som sa ťa pýtala či sú určite bez klenby, lebo som našla presne také richter sandalky ako potrebujem veľkosť, ale pani píše v inzeráte že sú vnútri tvarované. Tak som si nebola istá.🙂
@pekarovamonika áno aj superfity sú suprove, pošlem vám ip
Ešte som zabudla napísať, že nosí veľkosť 30 príp. 31 a v takejto veľkosti je problém nájsť aj sandálky, ktoré majú pevnú patu. Protetika, Tripos napr. majú pevnu pätu ale zasa sú vo vnútri tvarované, takže zasa nevyhovujú.😕