Salmonelóza u syna

5. sep 2023

Ahojte, syn ma treti den salmonelozu...vo stvrtok ideme na kontrolu CRP... ale buduci tyzden v stredu mam dolezite pracovne stretnutie, a neviem, ci ho prelozit alebo nie. Ci uz bude moct ist do skolky ked doberie lieky a uz nebude mat tazkosti? Pisem sem , pretoze chcem vase skusenosti, samozrejme mi lekar povie vo stvrtok, ale potrebujem sa nejak zariadit do zajtra - mam potvrdit alebo prelozit stretnutie. Lekar nezdviha telefon.

lucka_ke
5. sep 2023

môj syn bol so salmonelózou týždeň v nemocnici na infekčnom, potom dva týždne v domácom ošetrení, neskôr mal prísnu diétu a tráviace ťažkosti na dlhé obdobie, asi by som ho nechala ešte doma na tvojom mieste

kvietok2012
5. sep 2023

Moj syn pri salmoneloze bol doma vyse mesiaca.

medima
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lily246
5. sep 2023

Určite by som ho nedala budúci týždeň do škôlky, ak mu aj bude lepšie, tak bude veľmi slabý a na diétnej strave.

dzina007
5. sep 2023

Ono to zalezi od lekara...
Napriklad moj musel mat 2 po sebe negativne vytery z koncenika.. pretoze uz mu nic nebolo ale stolicou vylucoval salmonelu tak aby nenakazil nikoho v skolke... takze bol doma nieco vyse mesiaca...
Plus pocas salmonelozy dost pochudol a stratil sil takze aj regeneracia trvala nejaky ten tyzden dva...

simona92101
5. sep 2023

Obe deti mi cez leto prekonali salmonelu,starsia za par dni bola ok ale este mesiac bola slaba a musela drzat prisnu dietu(co v skolke asi tazko docielis) a skoro 2 mesiace mala pozitivny vyter,cize bola stale infekcna.mladsia hnackovala temer 3 tyzdne a bola velmi vycerpana z toho.okrem toho,po salmonele je imunita velmi oslabena,cize raz dva v skolke cokplvek nachyta

taktotedanie
5. sep 2023

Potrebujes negativne testy myslim ze 3x po sebe aby ho pediater odobril ze moze ist do skolky cize stretko urcite zrus, moze to trvat este dlho