Salmonela trvá takmer rok

drsmolinka
5. feb 2018

Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s velmi dlho trvajucou salmonelou ? Syn ma 1 a pol roka a pred 11mesiaci mu bola diagnostikovana salmonela (hnacky bez teploty). Davala som mu probiotika a hnacky zmysli dieta bolo OK. No po 11 mesiacoch mu Dr. robila vyter z rektu a zistilo sa ze je tam salmonela stale a treba to riesit s antibio. Je to normalne tak dlho mat v tele salmonelu ? Su vhodne antibio. na tento problem ?? Vela krat som pocula aj citala ze takto sa salmonela nelieci. Dakujem.

ovaaa
6. feb 2018

@drsmolinka ahoj syn mal salmonelu 2,5 mesiaca. Po infuziach a antib., smekte bol na dieta a probiotikach. Pocas celych 2,5m mal stale pozitivny nalez. Lekarka stale len probiotika a dietu infektolog zase opacne ziadne probiotika, dietu, crevna flora sa upravi sama. Nastastie sa tak aj stalo.... Inak citala som, ze clovek po salmonele moze byt aj nosicom....Drzim palce

drsmolinka
autor
7. feb 2018

ano pocula som o tom.....ze moze byt salmonela v tele navzdy :\

mariapuskasova
26. feb 2018

My sme mali cca mesiac nasadila sme probiotiká diétu a po dvoch týždňoch sme šli na prešetrenie a bolo už ok ale museli sme ešte raz cca po týždni mali sme nejaké cmulacie probiotiká tuším s príchuťou jahody a dávala som polievky a piškóty čaj tyčinky a také drysty... A sem tam glg Pepsi coly ... Raz za čas a boli sme ok