Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s velmi dlho trvajucou salmonelou ? Syn ma 1 a pol roka a pred 11mesiaci mu bola diagnostikovana salmonela (hnacky bez teploty). Davala som mu probiotika a hnacky zmysli dieta bolo OK. No po 11 mesiacoch mu Dr. robila vyter z rektu a zistilo sa ze je tam salmonela stale a treba to riesit s antibio. Je to normalne tak dlho mat v tele salmonelu ? Su vhodne antibio. na tento problem ?? Vela krat som pocula aj citala ze takto sa salmonela nelieci. Dakujem.
ano pocula som o tom.....ze moze byt salmonela v tele navzdy :\
My sme mali cca mesiac nasadila sme probiotiká diétu a po dvoch týždňoch sme šli na prešetrenie a bolo už ok ale museli sme ešte raz cca po týždni mali sme nejaké cmulacie probiotiká tuším s príchuťou jahody a dávala som polievky a piškóty čaj tyčinky a také drysty... A sem tam glg Pepsi coly ... Raz za čas a boli sme ok
@drsmolinka ahoj syn mal salmonelu 2,5 mesiaca. Po infuziach a antib., smekte bol na dieta a probiotikach. Pocas celych 2,5m mal stale pozitivny nalez. Lekarka stale len probiotika a dietu infektolog zase opacne ziadne probiotika, dietu, crevna flora sa upravi sama. Nastastie sa tak aj stalo.... Inak citala som, ze clovek po salmonele moze byt aj nosicom....Drzim palce