Mamicky viete mi povedat ako to prebieha v kupeloch s dietakom idem zo synom mesiac na liecenie a neviem si predstavit aky rezim tam deti maju ako to je s pranim veci programom z vybavou zariadenia atd vuete mi dat nejake info co ste uz takto boli? 😎 dakujem
My sme boli v Podhajskej. Maly ma 1,5 roka. Tiez my manzel doniesol ciste veci ale prala som si aj v umyvadle hlavne svoje veci. Ked sme chodili na zabaly maly tam oni uteraky a deky my sme si nosili len jeden uterak ked ho umyli od toho bahna tak siel do nasho uteracika. Odporucam take tie uterakove poncasu skvele,saju ako uterak a moze ich drobec nosit ako tricko nevadia mu pri behani. Do bazenov sme museli mat vsade plavky tie plienkove kedze sa drobko nepytal na wc. Na inhalacuach mal vacsinou tricko a plienocku a na obedy ranajky a vecere som ho obliekala podla pocasia. Myslim ale
Kedze ram pojdete na dlhsie bude moznost niekde na ubytovni si vyprat. Treba sa spytat,mne jak dosli papiere o pobyt hned som volala na infolinku a tam my strasne zlatucke zenicky poradili vo vsetkom.
ja som bola s dcerkou v kupeloch Lucivna.. a tie velmi odporucam..no bola som s malou aj ubytovana.. mali program.. rozne procedury, prechadzky.. program im robili aj animatory, ktory vymyslali rozne zabavky pre deti aby im nebolo dlho.. deti ktore chodia do skoly mali aj par hodin na ucenie.. cize by som to mozno troska prirovnala k skole prirode 🙂 ale iank velmi ochotny personal... pobyt pre deti takmer zadarmo.. tento rok sme tam boli druhy krat... a nelutujem.. vidim ze to malej len prospieva
@pepsinka123 ahoj, ja som nebola priamo v kupeloch, ale bola som na lieceni v sanatoriu v tatrach. personal bol velmi ustretovy, v ramci moznosti tam mohol byt syn so mnou (ma takmer 3 roky). pranie veci som neriesila, pracku tam nemali:( za mnou ale na tyzden prisiel manzel, tak doniesol ciste veci a potom odniesol spinave. dieta do troch rokov v tatranskej kotline neplatilo ani noclah, ani stravu.