S čím ste vyčesávali mliečnu chrastu?

kika541996
5. dec 2023

Máme mliečnu chrastu. Použivam zatiaľ druhý deň BABÉ šampon. S čím ste vyčesávali?

Svokra už hundre, že to má strašné. A ja sa snažim🤷‍♀️Ale nechcem robiť nič nasilu. Prikladam foto.

zzuunnaa
5. dec 2023

ja som dostala tip aj nazrieť pekárenskými olivovým olejom a nechať pár minút posobit a až potom umývať.. nám toto pomohlo ale stále ešte sem tam niekde má

petronellla87
5. dec 2023

@kika541996 po kupani som este mokre vlasky aj s chrastou potierala olejcekom, chvilu nechala posobit a potom velmi jemne vycesavala...tie chrasty musia zmaknut nerob to nasucho bez oleja

sejbipi
5. dec 2023

Toto potrebuje viac než len šampón. Presne ako píšu olej treba..

petrao2
5. dec 2023

@kika541996 necesala
Kupit seba med detsky sampon
Pouzit podla navodu a hlavka sa krasne vycisti bez hrebena a olejov

gabriela2952
5. dec 2023

Babe šampón, navhlcit vlásky dat šampón nechať dlhšie pôsobiť a vycesavqt. Pripadne aj ten olej je dobrý, olivový.

gabriela2952
5. dec 2023

Hlavne nie strhávat ale jemne vycesqt

mamalaskam
5. dec 2023

@kika541996 je taký hrebienok značka Chicco presne na to a perfektne to išlo dole ☺️

barbora0308
5. dec 2023

@kika541996 tak ako pisali baby vyssie olejcekom este natierat, ja som pouzivala harmancekovy, ale urcite posluzi aj akykolvek iny.

A k tej svokre... Nabuduce jej povedz, ze nech ti ona presne povie, ako inak to mas este riesit, ked ty robis naozaj maximum a vymenuj jej presne co robis. Moja vacsinou vtedy povie taak ani neviem, stichne a prestane rypat 😉

nivea777
5. dec 2023

Olejček na hlavičku a potom tým detským hustým hrebeňom

tarra6
5. dec 2023

@kika541996 keď bola dcéra maličká, tak doktorka povedala, že po kúpaní treba jemne látkovou plienkou.

maryetta
5. dec 2023

Olej. Pripadne detsky krem. Mastit na hrubo.
A pomaly vycesavat. Ja som vacsinoupred kupanim. Ze potom pri kupani som babo cele poumyvala. A hlavne do kupania ziadne detske sampony. Vidim to aj na starsej ze ako si nacape sampon aj led umyjem stale jej to take zostane vo vlasoch a musime vycesavat.

janinah
5. dec 2023

Dedko robil halušky.sprazil viac masla a niečo išlo na halušky.nieco na hlavičku vnukovi.samozrejme vlažné.Potom už len hrebeň vsivacik a hlavička krásna.Bolo to pred 35 rokmi.

kandelabra
5. dec 2023

@kika541996 presne tak, olej a jemnu detsku kefu na vlasy, dobre to slo aj gazou na miestach kde nebolo vela vlaskov - samozrejme jemne, nie nasilu