Máme mliečnu chrastu. Použivam zatiaľ druhý deň BABÉ šampon. S čím ste vyčesávali?
Svokra už hundre, že to má strašné. A ja sa snažim🤷♀️Ale nechcem robiť nič nasilu. Prikladam foto.
@kika541996 po kupani som este mokre vlasky aj s chrastou potierala olejcekom, chvilu nechala posobit a potom velmi jemne vycesavala...tie chrasty musia zmaknut nerob to nasucho bez oleja
Toto potrebuje viac než len šampón. Presne ako píšu olej treba..
@kika541996 necesala
Kupit seba med detsky sampon
Pouzit podla navodu a hlavka sa krasne vycisti bez hrebena a olejov
Babe šampón, navhlcit vlásky dat šampón nechať dlhšie pôsobiť a vycesavqt. Pripadne aj ten olej je dobrý, olivový.
Hlavne nie strhávat ale jemne vycesqt
@kika541996 je taký hrebienok značka Chicco presne na to a perfektne to išlo dole ☺️
@kika541996 tak ako pisali baby vyssie olejcekom este natierat, ja som pouzivala harmancekovy, ale urcite posluzi aj akykolvek iny.
A k tej svokre... Nabuduce jej povedz, ze nech ti ona presne povie, ako inak to mas este riesit, ked ty robis naozaj maximum a vymenuj jej presne co robis. Moja vacsinou vtedy povie taak ani neviem, stichne a prestane rypat 😉
@kika541996 keď bola dcéra maličká, tak doktorka povedala, že po kúpaní treba jemne látkovou plienkou.
Olej. Pripadne detsky krem. Mastit na hrubo.
A pomaly vycesavat. Ja som vacsinoupred kupanim. Ze potom pri kupani som babo cele poumyvala. A hlavne do kupania ziadne detske sampony. Vidim to aj na starsej ze ako si nacape sampon aj led umyjem stale jej to take zostane vo vlasoch a musime vycesavat.
Dedko robil halušky.sprazil viac masla a niečo išlo na halušky.nieco na hlavičku vnukovi.samozrejme vlažné.Potom už len hrebeň vsivacik a hlavička krásna.Bolo to pred 35 rokmi.
@kika541996 presne tak, olej a jemnu detsku kefu na vlasy, dobre to slo aj gazou na miestach kde nebolo vela vlaskov - samozrejme jemne, nie nasilu
ja som dostala tip aj nazrieť pekárenskými olivovým olejom a nechať pár minút posobit a až potom umývať.. nám toto pomohlo ale stále ešte sem tam niekde má