S čím skombinovať žltý Trifed?

7. feb 2023

Ahojte dcéra 3 r má sople a suchý zvonivy kašeľ. Dr nám po tel dala žltý trifed. Čo ale k tomu ešte dávať? Stoptusin a kalciovy sirup môžem? Mala brutálne stráca hlas a chripi, no keď zakasle tak stále sucho. Inak má husté hlieny v nose ktoré veľmi nevysmrka a stále je ich počuť vzadu. Odsávačka to tiez nevytiahne no je počuť že vzadu sú tie sople. Poradíte?

autor
7. feb 2023

A morskú vodu a sprej do nosa dávam. Len či môžem niečo na ten kašle ešte? Ak áno tak čo?

lucka_ke
7. feb 2023

Trifed je na rozpustenie hlienov, Stoptussin sa dáva na tlmenie suchého kašľa, to je asi zbytočné dávať... ja osobne kalciový nedávam, len veľa tekutín vo forme bylinkových čajov a vitamíny

autor
7. feb 2023

@lucka_ke takže len ten trifed by mal stačiť? Lebo doktorka mi nič dokopy nepovedala iba že napíšeme žltý trifed a keď vám zostane nechajte na ďalšiu chorobu. Ďakujem teda skúsime to len s ním.

lucka_ke
7. feb 2023

na začiatok áno, potom keď sa rozpustia hlieny sa mení za zelený, môj syn na Trifed reagoval zle tak dajte pozor ak by boli nejaké reakcie treba vysadiť

autor
7. feb 2023

@lucka_ke zelený ani nespomínala a aké zle reakcie? Ja som jej dala ráno a do hodiny zaspala na gauči a spala dve hodiny. Teraz na obed som dala zase a zatiaľ je fajn

lucka_ke
7. feb 2023

môj syn bol z toho podráždený až agresívny , na niekoho to pôsobí utlmujúco, každý inak, však si prečítaj príbalový leták (obsahuje to preudoefedrin)