Ahojte prosím veľmi pekne, ktorý rybí olej je najlepší pre takmer trojročné dieťa? Slabo rozpráva, logopedička je ochotná nas zobrať až po treťom roku, a ďalšia je až 80km a nemám auto takže nehrozí. Pediatricka poradila rybí olej. Ktorý je silný a kvalitny na cene mi nezáleží ďakujem
@3nikus30 idem pozrieť, ďakujem. Pomohlo vám rozrozpravat dieťa?
Ja som davala od Forever videla som krasne vysledky uz p mesiaci kludne napiste správu napisem voac
My mame obycajny Mollers z lekarne a teda ostala som neskutocne prekvapena co sa po no zacalo diat
@flofi co take???
@zuzkaa1991 samozrejme, pretože ho predávaš...
@janka1011 ne nepredavam pouzivame doma.....plus aj muzovi sa cholesterol opravil ;)
Aj my sme začali teraz používať Zinzino olej tak uvidíme...ale počula som na nho same chvaly
Pouzivame tiez Mollers, ale kvoli imunite, nie reci. Na rec radsej skus aktivnu pracu s drobcom, odporucam Knihu o detskej reci, a IG ucty logopedka_jednoducho a ine, velmi vela ovolyvnis spravnym pristupom. Kym budete cakat na termin, dokazes vela aj sama 💪
@zuzkaa1991 nie, mali sme ho a nič teda... Aj equazen a tiež nula bodov... Ale ďakujem 🙂
@flofi aj mňa zaujímajú aké pokroky a za ako dlho ste zbadali? Ďakujem
@marzuz89 ďakujem, samozrejme snažím sa pracovať, rozprávame sa tvárou v tvár, chytá sa ale fakt pomaly,myslela som že olejmi to trošku nakopneme. Equazen aj Forever sme mali ale slabota.
Moje nebolo treba rozrozprávať,lebo mi rozpráva plynule od jej 1,5 roka a je veľmi šikovná,ja som olej užívala už od tehotenstva. Prikladám ti článok od Moniky,ktorá má s klientmi skúsenosti,že to veľmi pomáha.
https://www.zdravedieta.com/post/patríte-do-tej...
Na fb stránka:Liečime deti-stravou a bylinkami
rybi olej pomoze,ale necakaj zazraky.... zlepsi hrubu,jemnu motoriku,porozumenie. na nete je kopec inspiracii. akonahle sa zlepsi toto,posunie sa i v reci. vlastna skusenost
napr. ja som bola velmi spokojna s neurotreskou. treba vyskusat co Vam najviac sadne
Jednoznačne Zinzino