Rybí olej pre deti na podporu reči

19. aug 2024

Ahojte viete odporučiť konkrétnu značku rybieho oleja z tých drahších ak máte s takým dobrú skúsenosť ? Pozerala som mollers aj Equanzen ale mi to príde že majú veľa aj negatívnych recenzií .
chcela by som dcére kúpiť rybí olej na podporu rozprávania pretože už má 2 roky a stále sa jej nechce. Samozrejme viem že každé dieťa je iné a chcem to len teda ako taký bonus.

val9
19. aug 2024

Malemu davam Equanzen a nevsimla som si ziadne negativa.

nevenka
19. aug 2024

Dlhodobo uzivaju deti HP-omega od Nutraceutica. Ci uz olej z trescej pecene alebo rybi olej. Teraz mali dlhsie pauzu, zacneme asi dnes, ked mi pride nove balenie. Kazdopadne, neuzivali sme to kvoli rozvoju reci. Chlapci zacali hovorit v 2,5 roku aj tak, 1 dievca v 12 mesiacoch a dalsie dievca a rok a pol a povie mama, ham, mnau, zavrci ako dinosaurus.

kittykat22
19. aug 2024

nema dysfaziu? to je, ze sa mozog rozvyja inak ako u deti bezne a to moze byt dovodom ze nrozprava. Jednoducho jej este nedozreli drahy mozgu oko-ucho-usta ktore dozriet mali - davaju si nacas, ziadna tragedia. Keby to bol tento pripad, netreba sa trapit - rec nabehne. Moze sa kludne stat ze zacne hovorit cele vety 🙂

Vnima dcerka co jej hovoris? Rozumie? Ked po nej nieco chces, donesie, reaguje, vnimas interakciu? Ak ano, tak to moze byt tento dovod a staci len pockat. Dozrievanie mozgu sa neda urychlit doplnkami ani hrami alebo citanim.

30katrusa40
19. aug 2024

Čo znamená že sa jej nechce? Ani nezopakuje, nerozumie nepovie ani pár slov ? Mne dcéra začal rozprávať cca 2,5 roka prvé zrozumiteľne a funkčné slová. 3 roky mala keď už rozprávala tak že sa dalo dohodnúť a hneď prišla otázka prečo 😁

autor
19. aug 2024

vie dokopy cca 15 slovíčok ale používa ich veeeeelmi málo radšej si len blaboce svoje ....a čo sa týka porozumenia tak niečo rozumie niečo nie...veci nechce doniesť ani podať ked jej niečo také poviem tak ignoruje alebo sa začne hnevať.....ked dačo vysvetlujem vníma podla nálady....

zuzuliennka1
19. aug 2024

rybim olejom nic nepokazis, ja mam dobre skusenosti s equazen. a fajn je aj ten co spomina @nevenka
vyskusaj, ktory dietatu viac “sadne”.

merrymajer
21. aug 2024

Ahoj my máme dobré skúsenosti s bi-iomare od Finclubu