Kamarátka ktorá žije v Nórsku mi spomínala, že rybí olej je dobrý na zdravý vývoj dieťaťa a tam ho dostáva povinne každé dieťa. Máte s tým skúsenosti ? 500 ml balenie za 15,- eura je dobrá cena ?
ahoj nam ho odporucila pediatricka na 5 rocnej preventovke davam jednu tabeltku vecer ze je to prospesne na mozog lebo sa ma pytala ci ho chceme dat na cas do skoly a ja som vravela ze asi ano ale uvidim na nazor psychologicky ale on je taky ze nie je hlupy ale ked sa chcem s nim ucit tak na silu si nezapameta asi je to aj lenivostou tak nam odporucila ryby tuk ze mu mame davat ze je dobry aj na mozof ale zeby mu to pomohlo no neviem neviem xixi 😀 my sme ho kupili v lekarni max ale kolko stal tak to neviem kupoval muz a pytat pre deti
Hmmm 😕 tak ten z Nórska má citrónovú príchuť a že vraj vôbec nie je cítiť za rybami. Lebo ak áno tak ani moje deti to neprehltnú 😎 a kámoška má potom po chlebe 😀
Vravela že s tým čo predávajú v lekárňach sa nedá vôbec porovnať.
Keď ho donesie tak Vám napíšem aký bol a či ho moje detičky jedli v pohode 😉
Ja som davala vsetkym troch detom od nutraceutiky...maju aj pre mensie aj pre vacsie deti...tiez je zbaveny prichute a je velmi kvalitny
Baby, ake mate skusenosti s rybim olejom...? Pomaha na hyperaktivitu...? Badali ste nejake zmeny pri pozivani...?
ja nasmu kupujem rybi olej od galvexu
Nepozeraj tu moc na cenu, ale skôr na kvalitu toho oleja.
A kde to kupis?