Dobry deň dávali ste detickam na zapareniny rybaciu masť ? Aké s ňou máte skúsenosti ? Nám nič nepomáha skúšali sme meniť plienky aj obrúsky zadoček nechávam vetrať pri každom prebaľovanie
@dovidopp my máme Spiridea, super vec
ano ale má byt čerstvá , čiže menšie množstvo si kupit a robená v lekarni ja som tie maste rôzne striedala ,
vyhod vlhčené utierky najviac čo sa dá, a radšej vždy pod vodu , ja som zistila že ked ich nepouživam malo dieta ovela menej zaparenin, jasné ked si vonku atd sa nevyhneš ale doma td
@dovidopp nam pomaha, aj v nemocnici ju davali vsetkym..
Používala som aj ako prevenciu aj na zapareniny taku v zelenej tube z lekarne. Spokojnosť.
1 druh plienok a voda
@dovidopp nám pomáhala len rybacia masť a to sme s malým skúsili všeličo, mali sme sudokrem po ňom sa vyhodil ako divý, imazol ten bol hrozný, aviril, bepanten potom ešte nejaké menej známe. Až sme neskôr skúsili tu rybiu masť v takom zelenom obale a len tá pomáhala. Syn má teraz 3 roky a sem tam ju použijeme. A to malý mal veľké zapareniny on bol taký tucnejsi tak sa mu robili skoro všade
Obom mojim deťom pomáhala masť bepanthen baby, žiadne vlhčené obrusky,umývať vždy čistou vodou
Ďakujem za odpovede 😊
@dovidopp ja som davala rybaciu ale nemala som pocit ze by extra pomáhala. Najrýchlejšie sa zahojili ked som davala Alverde baby na zapareniny z dm drogerie alebo detský púder značky Topfer. Ten neobsahuje mastenec. Objednavala som ho cez internet.