Ahojte mamicky,chcem sa Vas spytat ci aj Vam sa stalo ze na ocikanej plienke ste nasli "ruzovy-cervenkasty" flak..akokeby vytok...mam 8 tt malinku doma a dnes som to zbadala prvy krat..malinka neplacka,je len dojcena,nevidno ze by ju nieco bolelo ak by to mal byt zapal,horucku tiez nema.. stalo sa Vam to?dikicko za info😉😘
@klinec1904 no ja by som z plienkou utekala ku obvodakovy pre istotu a lepsi spanok. nie nestalo sa mi.a nomohla to byt stolica?
Mame teraz horuce pocasie, zrejme to bude preto. Myslim, ze v take dni mozes kludne malej podat lyzickou prevarenu vodu. Ma zrejme malo tekutin, ked sa viac poti.
Ja viem, ze ak je oranzovy flak tak je to z dehydratacie
@eeffka pamatam si ze v porodnici hovorili ze ak zbadame ruzovy cervenkasty vytok je to oki bo babatko akokeby malo nase hormony a je to ako "menzes" tiez im moze tiect mliecko z bradaviek ale my sme uz 2 mesiace PO a neviem ci to moze byt stalo ono :/
@bebake malinka je zatial len dojcena a vraj vtedy NEMAME davat pit vodicku,bo v mliecku je vsetko co potrebuje aj smadna nevyzera,kojim na vyziadanie ba aj mala pekne pribera tak ma neklame dufam ze saje 😀
@majkam6 plienku som si nechala a pojdem lekarke pre infosky,len som chcela vediet ci s tym nemate skusenost ci sa Vam to tiez stalo ;)
@klinec1904 Syn mal na plienke ruzovy fliacik,ked mal zapal mocovych ciest. Urcite ukaz plienku pediatricke, nech to posudi. 😉
@soninkaaa1 a aj plakal maly?bolelo ho to? Dikicko za info😉
Ak je dojcena, netreba žiadnu vodičku. 😊 Dojčíte na požiadanie, čo je super.
Držím palce!
@klinec1904
@klinec1904 To je uplne v poriadku a dobre robis. No ked je take pocasie, nie hned tvorba mliecka musi zareagovat, a vtedy mu mozes pridat trosku vodicky, si myslim. Inak naozaj nemusis nic, iba mliecko.
moj synček mal ružový fliačik v plienke ešte v pôrodnici, vraveli že to je ok. v takom veku neviem, radšej sa opýtaj
@ankare no ja dufam ze jej to naozaj staci bo papa v tychto horucavach v kratsich intervaloch :/ ale cika pekne tak asi je to oki :/ ...a castejsie si ju aj prikladam ;)
@margaretka_ v porodnici to aj nasa mala a to viem ze je oki 🙂 ale teraz uz sa mi to nezda oki :/ uvidim co povie pediatricka
@klinec1904 Mal rotavirusy a z toho zrejme dostal aj zapal moc.ciest. Ano,plac bol,ale skor z tych rotavirusov,z bolesti bruska,pri cikani neplakal. Teploty ale nemal.
@soninkaaa1 teraz sme mali moznost ockovat na rotavirus a odmietli sme to snad to nebude ako naschval aj u nas tak ako u vas :(
@klinec1904 boli ste u Dr.?
@ankare ano vcera ale nevedela som malinkej odobrat moc,neviem ci poznate tie saciky na odber mocu no sodoma gomora :D proste nam to neslo tak skusime cez vikend,ale doktorka vylucila zapal,kedze malinka je spokojna a bez horucky,moze to mas suvis s tym ze som jedla melon alebo s tym,ze som dostala menzes (inak zvlastne ze tak skoro😵)..ukazovala mi na malinkej zdurene bradavky ze sa moje hormony prenasaju na malinku...no podstatne je,ze to nie je zapal ;)
@klinec1904
Sranda ako sa to všetko prenáša na malinku... ozaj ste skoro dostali menzes...
Tie sáčky sú divne. Mam syna, chlapcom sa to ľahšie robí.
Skúste takto... keď malička vstane po spánku a nakoji sa, rozbalte. Vtedy zvyknú najčastejšie cikat. A bud ju podržte nad nocnikom alebo dakou nadobkou, alebo striehnite so skumavkou.
Držím palce!
@klinec1904 ano uz nepamatam presne ale lekarka mi vravela ze je to OK u dievcat, nechcem trepnut blbost ale nieco so zenskymi orgamni a precistovanim