Ahojte dievcata, dnes sa mi stala taka vec, ze dcerka drzala kocar, velmi silno jednou rukou a ako som ju schmatla ona sa odtiahla a pocitila som ako jej tam ruplo akoby v zapästi, neprijemne proste. Plackala bolelo ju to asi 20minut potom sa ukludnila uz vraj ze nebolelo, strasne som sa zlakla, ci som jej dako nevyklbila zapästie, ze sa tak chcela rychlo vysmyknut. Najhorsie na tom, ze moje reakcie na to su velmi neprimerane, chyti ma panika, hotova som, neviem co rychlo spravit, ako reagovat, pri cudzom dokazem byt kludna, ale pri vlastnych detoch nie. Citim tu bolest tak velmi, ze nedokazem normalne reagovat. Bojim sa proste o ne v takychto situaciach ☹ Som z toho nestastna, ze nedokazem byt kludna v tychto veciach ☹
Nemuselo jej puknut v zápästí ale v lakti, stým že to je neskutočná bolesť, doktorky nato majú spôsob ako to napraviť. A hlavne keď miknes vtedy sa zvykne vytiahnuť kosť s puzdra a dieťa to bolí. Stačí prudšie trhnút dieťa za ruku a problém istý. Zažila som to na našej najmladšej, odvtedy dávam pozor na takéto ťahy.
To iste sa stalo aj nam. Ruplo nieco v zapesti, revala, potom to akoby preslo ale pri pohybe zapestia ju to bolelo. Isli sme na pohotovost a tam jej to za par sekund dali naspat. Mala vyklbene. Lekari vedia ten hmat. Skutocne len jej to chytil, nejak potiahol a bolo.
Toto sa presne stavalo aj nasej malej, najma ked sme sa santili, tak jej puklo v zapasti. Ani neviem kedy to prestalo, ale preslo to same. Myslim, ze sa nemusim obavat.