Rs virus a umelý spánok

kravarohata
20. jan 2019

Ahojte,
Ma tu niekto skusenosti, ze mu dieta dali do umeleho spanku?
Kolko to moze trvat? Bude si ma mala pamatat? Zmeni sa? Prezije to? Bude ako predtym? Na co sa mam pripravit? :(

kristianko1
20. jan 2019

@kravarohata ufffff nemam skusenosti ale veeeelmi ma to mrzi...neboj vsetko prejde verim ze sa dietatko uzdravi.....a isto iste bude mamicku potrebovať

tova
20. jan 2019

@kravarohata mala si bude pamatat vsetko, Nezmeni sa, Su priprady ze to deti nepreziju, ale je bezne ze deti daju do umeleho spanku kym sa ustali dychaci system, zalezi ci ma aj zapal pluc atd... ako budu zaberat antibiotika atd. To vsetko musis stale s lekarmi diskutovat a pytat sa lebo v takej neistote je ti tazko. My vieme len tie 3 vety co si napsala. No v buducnosti moze dostat astmu alebo mat casto problemy s kaslom, plucami, lahko chyti virusy atd. Cim starsia tym lepsiu imunitu bude mat. Neviem aka je stara ale tak budes musiet davat pozor na jej imunitu, dala by som ju do skolky az ako 4-5r. a do kolektivu, davat pozor aby nenachladla, davat vitaminy, .... drzim palce malej !

katyd
20. jan 2019

@kravarohata a už je v umelom spánku alebo ju len chcú dať? aký je presne na to dovod?

katarina5194
20. jan 2019

Podľa mňa si bude všetko pamätať. Mam kamarátku ktorej dcérku dali do umelého spánku a neprežila to. Mala len 1,5 roka. Ale to bol určite iný prípad ako je tvoj. Treba sa modliť a veriť. A hlavne stále konzultovať s Dr jej zdravotný stav. Držím palce.

tova
20. jan 2019

@katyd do umeleho spanku davaju obycajne preto, lebo nemoze udrzat kyslik nad 90% dlhodobo. Pod 90% cloveku zacnu odchadzat organy. Ma vela hlienu v plucach a to pomaha.. Je to vazny prprad , neznamena ze zomiera, potrebuje urcity cas aby udrzala kyslik nad 90% sama

tova
20. jan 2019

🙏

katyd
20. jan 2019

@tova ok, ale tak nemožu ju jednoducho napojiť na kyslík? je tu riziko bdelej kómy a ďalšie veľké riziká, neviem, či sú adekvátne

tahomi
20. jan 2019

Prosim ta, predpokladam, ze lezi niekde na ARO. Vsetky tieto otazky sa pytaj tam, lebo uz aj tu su popisane bludy. Som Dr-anesteziolog.

maminecka2
20. jan 2019

@katyd Prepac ale tento komentar bol potrebny? Asi vedia preco to robia.

tova
25. jan 2019

@kravarohata ako sa ma mala?

kravarohata
autor
25. jan 2019

Stale rovnako :/ pytam sa na are ale vsetko xe cas a vsetko je mozne .. a ja som z toho nervoznaaaa :0 nemozem sa nicoho chytit :/ no ale co mi ostava. Ja som xela len, ci nema niekto skusenosti s tym.