Roztrhnutá perová horná uzdička

hrasocek12
11. mar 2022

Ahojte neviem na koho sa obratit ale mala dneska zakusla do stola a pretala si vrchnu perovu uzdicku 😑 dost jej to krvacalo 😑 mame ist s tym na pohotovost alebo sa jej to nejak zosije? Alebo zrastie? Vobec 1x som take nieco videla 😟 ani neviem ako sa jej to takto podarilo 😟 dakujem za radu . Pohotovost mame asi 30km a cez ba mam dost strach ist na aute 😟

diamond007
11. mar 2022

@hrasocek12 netreba. Veď tie uzdicky kvôli kojeniu niekedy strihaju deťom 😀 ak myslíme vnutronu uzdicku

leniel
11. mar 2022

@hrasocek12 presne tak, detom sa to strihava, nic sa nestalo ked sa to pretrhlo. Zahoji sa same.

hrasocek12
autor
11. mar 2022

@diamond007 ano tu vnutornu co spaja vrchnu peru a dasno 😊 dakujem velmi pekne 😊 stalo sa mi to 1x tak som zostala dost v soku ze co sa stalo 😟

hrasocek12
autor
11. mar 2022

@leniel dakujem velmi pekne ani neviete ako mi odlahlo ze to bude ok ,v poslednom case sme kazdy tyzden u lekara popritom stale cvicime vojtovku a ja uz mam pocit ze viac som u lekara ako doma 😑

floconius
22. jún 2023

@hrasocek12 dobrý deň, ako to nakoniec dopadlo s tou uzeičkou? Moja malá si ju dnes rozťala tiež a dosť som sa zľakla, tiež veľa krvi.

hrasocek12
autor
25. jún 2023

@floconius dobrý deň ,krvácalo to ešte asi do večera viac ,potom prestalo a zrastlo sa to samé len to mala trocha citlivejšie pri čistení zúbkov opatrne 🥰 vôbec to nevadí keď sa to roztrhne 😊 odvtedy viac a krajšie rozpráva 😊

hrasocek12
autor
25. jún 2023

@floconius ja mám tiež strihanú tú vrchnú uzdičku ,ale ostal mi taký malý kúsok hore ale nijak mi neprekáža 😊 je to lepšie keď si to roztrhne aspoň sa jej bude lepšie rozprávať 😊