Ahojte. Mala si roztrhla hornú uzdicku treba to riesit alebo sa to zahojí samo ? Dakujem
a ako sa jej to stalo prosim?
@basulaak aj ja ked som mala mozno 12 tak mi strihali. Ale dakujem zajtra skusim
@marrydreamkas praveze vobec tomu nerozumiem … sedeli sme na posteli a chcela čokoládové vajíčko tak som jej ho zobrala a položila dalej lebo uz mala vela dnes a ona sa tak hodila na mna a zacala plakat. Tak som ju ukludnila, hned prestala. A zrazu sa jej spustila krv. Tak asi niak ako sa hodila tak sa jej tá pera tak o nieco nadvihla silno a tak chápete 😄
lebo dcerka tiez ma ma krvavu uzdicku,ale nemala ziadny uraz ani sa na nic nestazuje, na 2x do dna jej tam striekam neocide sprej
Tak mate vyriesene, casom by jej to aj tak skvoli vyslovnosti strihali...ma to hodne hrube no. Zahoji sa to same.
@anjelicek26 len mi este napadlo, ked sa to strihá ci sa to nestriha este dalej alebo tak ci jej nezostane maličký “nedostrihnutý” kusok zavadzať. Ma rok a pol u zubarke sme este neboli a neviem si predstavit ako by jej toto pozerala ale no skusim zavolat a opytat sa mojej ked tak
Ak este nebola u zubara, tak s tymto tam nechod - to je ale moj uplne sukromny nazor... ak ju to boli, bude sa jej v tom vrtat, pripadne ten kusok zarovnavat (ktory nicomu nijakovsky nevadi a pravdepodobne sa casom sam vstreba)... chapes co myslim... zo zubara bude mat mega sok - nove prostredie, ludia a este BOLEST, bude to mat hlboko vtlacene do pamate, ze je to nieco, coho sa boji... prva prehliadka by mala byt prijemna atmosfera, pozriet zubky, pochvalit a domov z darcekom ci nalepkou za statocnost... ja by som davala dezinfekciu ustnu - infectosoor, infectogingi gel (na baze salvie), to bude uplne stacit.
@anjelicek26 dobre dakujem za rady. Dakujem pekne
Nam sa to iste stalo zubár to nechcel riešiť ze zbytočne ale aj tak idem na tom trvat nech s laserom odstráni jej kedze malej vadi tak kusocek co visi
Mne tiež strihali keď som bola malá,nevedela som dobre rozprávať,moja malá si minulého roka presne o stôl roztrhla tú vrchnú uzdičku a teda tieklo veľa krvi ,ale pekne sa jej to zrástlo 😊 a ja mám ten malý kúsok hore tiež a nevadí mi tam nijako,neregistrujem ho 😊
Sit to asi nebudu, bezne sa to detom striha. Zavolala by som, pripadne poslala email s foto do Dentarius ak si z BA ci okolia (prosto nejakemu dontochirurgovi, alebo ako sa volaju), nech sa k tomu vyjadria (hlavne skrz usmernenie ohladne dezinfekcie, zabranenie infekcie). Ale tam ta isto ukludnia. V ustach sa to hoji velmi rychlo.