Dobrý deň, nemá niekto skúsenosť ??? Chlapec 15 rokov má jeden semennik väčší ako druhý. Je to viditeľné. Nemá niekto skúsenosť,čo je to za problém ?Samozrejme na urológiu pôjdeme. Problémy nemá žiadne. Ďakujem
ale ved oni su kazdy indej velkosti aby do seba nebuchali
@nelca0510 aj keď je tam viditeľný rozdiel ????
Áno, nevidela si ešte semenníky otca tvojho dieťaťa?
Dievčatá ako fakt nemám v tomto prehľad. Ako viem,že všetky parove orgány sú rôzne a nikdy som niečo také neriešila. Tiež som synovi povedala,že rovnaké určite nie sú.
@nelca0510 pokiaľ neodpovedáš na položenú otázku,tak sa zdrz akéhokoľvek komentára. Ďakujem
Nezdrzim. V tvojom veku si už mala vidieť semenníky muža. Sú rôzne veľké.
@nelca0510 no neviem to . Riešila to skôr ako problém , nakoľko jeden od druhého je štvornásobne väčší a to mi už v poriadku nepríde.
Tvoja otázka "jeden semennik väčší ako druhý". Keby napíšeš že 4x väčší už hneď v otazke tak ti napíšeme,že to už normálne nie je.
@nelca0510 píšem,že je to viditeľné. A pýtam sa,či má s tým niekto skúsenosť. Asi nemáš,tak nevidím zmysel,že to komentujes. A áno viem,že parove orgány sú rôznej veľkosti a nie sú rovnaké na to som nemusela vidieť ani semeniky môjho muža. Pekný zvyšok dňa.
Moze to byt hydrokela, byvaju tusim primarne alebo sekundarne. Skus poguglit.
@evka258 ďakujem veľmi pekne. Pozriem
No,normálne semenníky sú už aj na pohľad rozdielne,takže častejšie pozeraj na semenníky svojho muža. Ako nechápem čo sa paprcis,keď nevieš normálne položiť otázku a človek sa a potom niečo viac dozvie.
@nelca0510 neboj sa to viem. A riešim to spolu s manželom,tak asi ma prehlad. Pokiaľ by to bolo zanedbateľné tak určite sa nepýtal na skúsenosť a nezvazujem návštevu lekára ako je uvedené v statuse. A nemám za potreby častejšie pozerať na semeniky.
@evka258 ďakujem
@anita1978 ďakujem
Lavy je vacsinou vacsi ako pravy 🙂 nemusi to znamenat nic. Ziadna cast tela nie je v porovnani s druhou rovnaka
@miskamicha práveže ľavý je malý a pravý oveľa väčší
@anita1978 ďakujem za skúsenosť. Tak jednoznačne smer urológia
V pondelok som to riešila, zo strachom mal tam aj pohyblive ložisko urolog ho vyšetril a hernia. A celý vikend bez toho, že som to videla som iba počula o tom som naštudovala všetky ochorenia semenikov v puberte a nikdy by som nepovedala koľko ich je😀
Pre pubertaka je to stres!!!
@jananvtna ani sa nečudujem . Tiež som v strese.
Keď ho urológ vyšetril tak mi padol kameň zo srdca.
Je to ok 🙂 nie su rovnaké.