Ahojte dcerke od 5 uteka ocko smerom von velmi viditelne. Dnes sme boli u ocnej a dala nam Atropin ze mame kvapkat kazdy vecer 1 kvapku do kazdeho oka ale nesmie stiect do pusinky lebo je to jed. Celkom mam respekt predtymi kvaokami a bojim sa. Dalsia dr v nitre Hasillova ma hroozne recenzie ale ze ona by nam to rozkvapkala na pockanie v ambulancii inymi kvapkami a rovno vysetrila. Neviem sa rozhodnut co urobit . Bojim sa ze dcerke ublizim tym ze jej to budem kvapkat doma ale zas ked vidim tie revenzie pani dr v nitre ach. V pd sme boli u pani dr stanovej ktora nam dala tento atropin. Mate skusenost? alebo co by ste robili? dcerka ma rok
Ahoj, ja napríklad Hasillovú rozhodne odporúčam. Možno nemá vždy príjemnú sestričku (podľa toho ako sa vyspí :D ) ale rozhodne sú obe veľmi profesionálne. Pani doktorka je skvelá, hlavne má v ambulancii mnoho prístrojov, čiže sa nestáva, že by vás poslala niekam inam na vyšetrenie. Mne neraz oči rozkvapkala a vyšetrila, rovno aj nastavila liečbu. Tiež som čítala na ňu všelijaké recenzie, avšak moje skúsenosti s ňou sú len pozitívne.