Babulky,dnes sa mi narodila dcerka,je krasna ale ma malu vyvojovu vadu palca na pravej ruke,ma rozdvojeny palcek,teda od klbiku ma akoby dva palceky zrastene k sebe,aj dva nechtiky...Na lavej ruke vyzera byt palcek tiez mierne deformovany,teda vykruteny...Ja sama som sa narodila s deformovanym palcom-nemam na nom klb,teda ho neohnem,a je krivy...Nemate skusenosti ako sa tato vrodena vada odstranuje?A v akom veku dietata?
@cabby88 ahoj tak moja dcerka sa narodila s viacerimi prstikami na oboch rukach a lavej nozke, nam to odstranili na plastickej chirurgii v ruzinove , ked mala 7 mesiacov, teraz by si ani nevedela, ze nieco mala , ak chces dalsie rady rada poradim , operovali nas v novembri 2012
@andrejka1974 ahoj,ja zatial vela neviem,doktorka len povedala,ze to zatial nebudu ani rontgenovat ani nic a ze to sa bude operovat az ked bude mat okolo troch rokov ☹ pride mi to neskoro,bojim sa ako si bude kreslit,drzat hracky atd 😢
@andrejka1974 a aj ti povedali ze preco sa to asi stalo?Ja si hrozne vycitam,ze mam v sebe zly gen,co som preniesla na nu...
@cabby88 netrap sa s tim , vraj je to sice geneticke, ale u nas to zatial nikto nemal a na genetike nam povedali, ze jej deti to moz\u mat aj nemusia uvidime o par rokov , a citala som clanok ze v brazilii s tim trpi kazdi druhy clovek, maju to v genoch 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 my sme to zobrali s tej inej stranky, ze chcela byt pianistkou, skus zavolat plasticku chirurgiu v bratislave v ruzinove tam ti poradia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@cabby88 ahoj sice je tvoj prispevok starý. Ale prosim ako si dopdla s dcerkou a palcekom? My mame teraz 5 septmebra uz objednanu operaciu v ruzinove . Dcerka ma 3rocky ale mam teda riadny strach a stres. Chcela som vediet podrobnosti pobytu aky su tam lekari a sestricky,ci si mohla byt s nou kym ju uspali? Och hrozne sny uz mavam a teda strach riadny. Bola by som vdacna za odpoveď.dakujem
Gratulujem k narodeniu dcerky! neporadím ti síce, nikoho takého nepoznám ale dnešná estetická medicína je na vysokej urovni..takže isto bude malá fešanda v poriadku a krásna.Všetko dobré!