Ahojte,asi som blbá ale nechápem meriame teplotu 10 mesačnému synčekovi a v ritke po odrátaní nemá 36,6 ale na čele bezdotykovym okolo38! Meriame 3 rôznymi bezdotykovymi...aj sebe nám ukáže ok jemu okolo 38.... To môže byť až taký rozdiel??
@dzulli1980 veď to....aj my máme asi 5 ty a nebol najlacnejší....ale ma trošku teplejšie hlavičku...možno aj z toho tepla môže byť zvýšená teplota?
@lily14 tak 38 uz musim citit aj rukou, alebo perami...
Bezdotykove su uplne na prdz mojej skusenosti....mojej dcerke tiez stale meria ovela viac ako realne ma, bezne na cele nameriam tych 38 daco, aj 39 a realne ma len nejakych max 37,5...celo moze mat rozhorucene aj z placu alebo vonkajsej teploty alebo su proste tie teplomery divne...pritom mne vsetky bezdotykove nameraju ledva tych 36....ja ich teda pouzivam iba v noci, ked malu nechcem budit a zda sa mi horuca, ak ukaze nad 39 premeriam pre istotu v ritke - pri takej horucke sa ale aj sama prehadzuje a budi
Najpresnejšie pri deťoch je meranie v ritke, tým sa riaď ... od nameranej teploty odrátaj 0,5 st. ... o bezdotykových teplomeroch by som Ti vedela rozprávať, katastrofa.