Tak po dlhšom čase som sa sem dostala keďže sme si užili hospitalizáciu na infekčnom oddelení.
Ako je možné že teraz už 3-ročné dieťa PLNE očkované vakcínou Rotarix -proti rotavírusom- ochorie?
Priebeh choroby bol ťažký horúčky, húfne opakované zvracania, hnačky. Dieťa v zlom stave s nutnou akútnou hospitalizáciou. Ďalšia zvláštnosť je že neochorel nikto z rodiny kto bol s ním v kontakte, len moje očkované dieťa.
Ešte dodávam že vakcína stála cca 110 eur. Aspon človek vidí z čoho majú farma firmy audiny a drahé dovolenky.
Predpokladám že budú oponovať platení trolovia farmafiriem, tým že účinnosť negarantujú 100-percentnú, ako alibisticky mini písmenami uviedli do príbalového letáku . Ani lekár sa o možnej neúčinnosti nezmienil pred očkovaním, len to rýchlo pchal do dieťaťa a strašil pred rotavírusmi.
Chcem len poukázať nato že očkovanie je už viac obchod so strachom mamičiek a teda moje dieťa to očkovanie neochránilo ani nezoslabilo priebeh choroby.
Ja som dala syna zaockovat proti rotavirusom po zlej skusenosti so starsou dcerou a tiez ho dostane,ale nie tak intenzivne ako dcera ked bola v jeho veku...
Od 8 mesiaca to maval pravidelne kazde 3 mesiace,ale nebolo to hospitalizaciu!
Ta vakcina by mala priebech zmiernit,ale nieje to tak vzdy...
No dcerka je tiez ockovana proti rotavirom a napriek tomu sme hospitalizovane s rotavirom. Oplieskala by som im tu vakcinu o hlavu. Vobec nema lahsi priebeh ako sa vsade uvadza. Pytaju za to tazke prachy a je to na prd...
Moj 15 mesacny je tiez oddnes hospitalizovany s rotavirus, napriek vybratym vsetkym ockovacim davkam proti rotavirusu.nech to drahe ockovanie ide do prdele!
Ockuje sa len približne na 40 kmenov rotavirusu a kmenov je minimálne raz toľko,cit dieťatko ti mohlo dostať rota,na ktorý nebolo ockované.A očkovacia vakcina chrámu dieťa priblitne dva roky.Moja malá bola ockovana,potom v nemocnici dostala rotavirus a zvladla ho s trojdnovymi hnačkami a s teplotou Max.do 38,2