Rotavírus u 8 mesačnej

tehotna40
25. aug 2021

Ahojte baby, malá ma/mala rotavirus, má 8 mes. Viete mi poradiť mamičky detičiek, ktoré mali tento vírus, už nemá ani hnačku, ani teplotu všetko to odznelo, dnes je to siedmy deň, ideme na kontrolne stery, ale dnes je hrozne mrzuta a často plače, môže ju ešte bolieť bruško aj keď už nemá hnačku? Ak áno, čo jej mam dat ?
Ďakujem vám

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tehotna40
autor
25. aug 2021

@viestta dokedy ? Chúďatko, aj keď už nemá hnačku?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tehotna40
autor
25. aug 2021

@viestta kolko mal keď mal rotavirus ? Dúfam ze uz bude môcť UM , uvidíme co povie lekárka, lebo mame večer a v noci veľký cirkus

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tehotna40
autor
25. aug 2021

@viestta fuha, no my sme to našťastie nemali take vážne. Tak dúfam ze bude všetko v poriadku uz.

lucia147852
25. aug 2021

@tehotna40 ked mala dcéra mala už 3 roky, ale mliečne veci minimalne 3 tyzdne este nemohla. Robili jej krče a znova sa vracala hnačka alebo to vyvratila. Inak už bola v pohode

tehotna40
autor
25. aug 2021

@lucia147852 3 ročnej dáte uz všeličo papat keď nemoze mliečne, len čo tento drobcek, a večer a v noci je zvyknutá mlieko ale teraz nemoze tak pol noci sme hore a mame cirkus, skúsila som nahradiť ryžovým odvarom, jednu noc zabralo ale včera sa uz nedala oklama 😀 prajem vám veľa zdravia