Rotavírus u 11 mesačného dieťaťa

avk
18. jan 2017

Ma niektora z vas skusenost s rotavirusom dostali sme ho mala ma 11mesiacov ako postupovalo ochorenie a celkova liecba u vasich drobcov dakujem

andy48
18. jan 2017

no moj Kubko ho dostal tiez ale bol starsi ..... asi 2 roky mal...chvalabohu nebolo to take zle...iba zvracal...1x potom uz nie...no zdalo sa mi ze mu zapacha hovienko tak som dala dokine vzorku...a to mi sestricka volala vystrasena ze ako sa ma maly ...ci pije ci nehnackuje...ze mu zistili rotavirus...ale nemal ziadne tazkosti ani hnacky ani vracacky chvalabohu...nasadili sme probiotika (floraliv - rozpustala som mu ich od caju), podla mna mu tie probiotika pomohli aj viac papal...no a na kontorlnom stere bolo vsetko OK....dietatko musi len vela tekutin prijimat

jana005
18. jan 2017

@avk ahoj,my sme mali rotavirus, dievcata mali vtedy 4 a pol a druha dva roky. My sme skoncili v nemocnici na infuziach, mladsia dcera tam bola styri dni, vratila sa domov a o den nato to dostala aj starsia,zase nemocnica,ale ona tam bola len dva dni. A to som mala doma sedemtyzdnoveho drobca, on to zvladol najlepsie, keby som nevedela, ze ma rotavirus, zisteny samozrejme zo stolice, tak tomu ani neuverim, len raz vracal prudom a inac pohoda.
Drzim prsty,nech to zvladnete doma

jana005
18. jan 2017

@avk a liecba? U maleho nic a dievcatam davali infuzie, smectu a probiotika

avk
autor
20. jan 2017

My sme v nemocnici od nedele na infuziach a stale mala vracia bola aj hygienicka za nami v nemocnici mam sa nieceho obavat ?