Rodili ste niektorá spontánne aj s genitálnym herpesom?

jarmila1337
22. okt 2019

Dobrý deň mate niekto skúsenosti s geniálnym herpesom žena ktorá ho ma a rodila spontánne? Ma dieťatko následky alebo je plne zdravé. Ďakujem za pomoc.

sarinka2012
22. okt 2019

@jarmila1337 geniálny??

sapetka
22. okt 2019

@sarinka2012 tiez citam🤣🤣🤣🙈

veronikaszabova
22. okt 2019

Genialny 🙂 fajnovy preklep! 😁

katka2505
22. okt 2019

Nie genitalny?Trosku sa poplietli pismenka.

ikonica
22. okt 2019

@veronikaszabova to asi nebol preklep, zopakovalo sa to 2x... :D

natalindaaaaa
22. okt 2019

Ja som ho prekonala, síce som ešte nerodila ale upozornili ma že treba nato ihneď upozorniť lekarov, ak by som šla rodiť. Takže určite informuj lekára ak si ho prekonala.

ikonica
22. okt 2019

Pred nejakym casom tu bola diskusia... Baba si to dala vypalit na jednodnovke.. No ale to neznamena ze sa to uz nemoze preniest pri prirodzenom porode.. Tusim jej odporucali radsej sekciu...

nefertiti5843
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisa_s
22. okt 2019

Urcite porod cisarskym rezom.. Herpeticke infekcie mozu byt smrtelne pre babatka

rybka16
22. okt 2019

@nefertiti5843 Alebo jej to opravil autocorrect a nevšimla si to. Ale hlavne, že si si kopla. Dúfam, že ti to vylepšilo deň.

veronikaszabova
22. okt 2019

@nefertiti5843 poznas ju snad??? 😳 uplne zbytocny koment

deti95060810
22. okt 2019

zasmiala som sa...ale Ok...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarmila1337
autor
22. okt 2019

Pardon genitalny 😂😂😂

jarmila1337
autor
22. okt 2019

@jarmila1337 genitalny pardon preklep

jarmila1337
autor
22. okt 2019

Už keď dakto tu je frajer posmiala som sa aj ja ze 2 x som to opravila a hodila sem príspevok a 2 x som to neskontrolovala pardon tým komu to strašne vadí 👏 ale tak zasmiala som sa aj ja to sa stáva kade komu.
Ďakujem za rady. Píšem preto pretože ja mam vyšetrenia robene od gynekológacez stery z konečníka pošvy krvné odbery PCR a mojmu dieťaťu nakoniec v 27 dňoch diagnostikovali herpetocku meningoencephalitidu. A je na tom veľmi zle... S tým ze keď mal 14 dní mu operovali oko lebo pri pôrode bola komplikácia nechcel ísť von neurobili mi ani sekciu púšťali 2 epifuralku amen tma síce som prvorodicka myslela som ze tak pôrod ma prebiehať. Poškodili mu obe oči na čo sa prišlo až na y Kramároch pred operáciou keď sa pozeralo očné pozadie. Takže ženy... Nemusíte mať áno genitalny herpes a tak tiež sa môže takato vec stat. Už by som šla rodiť len cisarom a ak nie tak rodiť už ani nechcem. Podala som podnet je to v riešení. Takto sa to môže posrat a pani infektologicka mi ešte oznámila že d ôk o ca som neprekonala ani ovčie kiahne v detskom veku takže som sa dozvedela veľa vecí a gynekológ to mňa už robí paranoidnu ženu ale 2 x vy som toto zažiť nechcela aj ked som herpes v živote nikdy vlastne nemala akého kolvek durhu. 👋 Dúfam ze aspoň tým názvom som zaujala aspoň mohlo viac ludi prispieť nejakým komentárom prajem vám pekný deň.

Jedine co odporučím. Ze herpes na pere sa vyseje až po tom co je v tele aktívny takže budúce mamičky dávajte si pozor s kým je vaše dieťa v kontakte nieje to sranda. To je všetko. Nikomu nič nekazem každého vlastný názor ale toto co sa stalo je HSV1, infekcia cez oko operácia, poškodená ľavá strana mozgu epilepticke záchvaty. Som rada ze moje dieťa dali dokopy v BB Na JIS. Dajte si prosím na toto pozor.... Ďakujem ❤️

jarmila1337
autor
22. okt 2019

A ďakujem za ostatné odpovede len sa uisťujem v informáciách a vo veciach co hovoria aj. Lekári a všetko ako to zbehlo a co som na čerpala ohľadom tohto geniálneho herpesu za celý rok. Ďakujem baby 😊

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nefertiti5843
22. okt 2019

@ptmt1011 A čo tak po sebe čítať?

veronikaszabova
22. okt 2019

@nefertiti5843 naco riesis take koniny?
Hej, zasmiali sme sa a ideme dalej. Nie ju pocastovat, ze "je s tych chytrejsich"

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nefertiti5843
22. okt 2019

@ptmt1011 A načo na mňa reaguješ? Písala som snáď tebe?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nefertiti5843
23. okt 2019

@ptmt1011 Došli ti argumenty? To nebol žiadny preklep 🙂

lyci
24. okt 2019

@jarmila1337 je to dost nezrozumitelne napisane. nemala si genitalny herpes prejaveny navonok a ani v krvi a napriek tomu ho dieta dostalo pri porode cez oko?
a genitalny herpes sa vypaluje? nevypaluju sa len genitalne bradavice?

siska53
24. okt 2019

@jarmila1337 geniálny?? Som sa dobre nasmiala!
To je otazka na lekara.. ale.ak.to je nieco, co sa neda.len tak preliecit a rychlo, tak urcite zvolia sekciu. Herpes ako taky je nebezpecny pre novorodenca. Resp.cokolvek.. mali sme.babu, co sa jej dieta nakazilo nejakou bakteriou pri porode a veru domov tak skoro nesli.. rodila niekolko dni pred nami spontanne a my po sekcisch na 5.den domov a ona tam.este ostala.

siska53
24. okt 2019

@jarmila1337 az teraz citam, ze uz si porodila.. tak to je cista katastrofa! Drzte sa!

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nefertiti5843
24. okt 2019

@ptmt1011 Stále si ideš svoje dookola, ako platňa...napísala som, že treba po sebe aj čítať a nie sa potom pri vlastnej sprostosti vyhovárať na "preklep". Už na teba ani nebudem reagovať, stále sa robíš premúdrelá, ale častuješ tým mňa :(