Ročný synček je nervózny a plače

livocka21
20. okt 2014

Ahojte...mam trapenie...pred dvoma tyzdnami mal moj syncek 1 rok...od tejto soboty je velmi nervozny, place rano, place cez den, place v noci...place a mrnci skoro furt a stale hovori nene...usmeje sa len ked mu dovolim hrat sa s mobilom...🙂 ...teplotu nema,nekasle, nesopli, kaka pravidelne, pije a moci bez problemov, plienky su mokre ako vzdy, ani viac ani menej...neviem najst pricinu jeho placu...cez den spi normalne, no v noci sa budi s placom....stale je dojceny, no od soboty nechce velmi papat...zubkov ma osem a dalsie zatial nie su vidiet...na licku ma 2 vyrazky, co si nemyslim ze je dovod...co to moze byt???...mam ist k lekarke????

hradnapani
20. okt 2014

@livocka21 na 90% su to zuby (ten nocny plac mi to napoveda hlavne, ale aj to obmedzenie v jedle). Vobec ich nemusi byt vidno, niekedy im to trva. Ked mu nic ine nie je, tak to bude toto.

monicm
20. okt 2014

@livocka21 tiež si myslím,že ide o zúbky.skús mu dať na noc nurofen,ak sú to zúbky,zaberie takmer na 100%.aspoň v noci sa vyspíte a aj deň bude tým pádom lepší,lebo takto sa vám vytvára začarovaný kolotoč.no a cez deň mu skús dať gélik na zúbky,hryzátka,čokoľvek,čo by mohlo uľaviť od bolesti.to že nie je v pusinke nič vidieť neznamená,že nejdú zúbky.ak by však nurofen nezabral,prípadne to pretrvávalo veľmi dlho,išla by som k dr.

saska.t
20. okt 2014

@livocka21 prezivam momentalne to iste s malou,tiez ma rok a mesiac a su to urcite zubky,nepoznavam vlastne dieta,ale musime vydrzat 😉