Ročný syn má teplotu iba poobede

pammy
1. nov 2012

Maminky prosim Vas, stretli ste sa niektora s teplotou u Vasho dietatka iba poobede? Moj maly (1 rok) ma vyse tyzdna sopel, predvcerom mal aj teplotu, ale iba poobede, od 14 do 19. Zasli sme vcera k doktorke, ale uz teplotu nemal, tak som myslela ze len nejaka rychla viroza, aj ona potvrdila, ze zapal tam nie je, nieco virusove (soplia so starsim uz skoro 2 tyzdne ale boli bez teplot). Dosli sme od doktorky a zase teplota vystupila, tak do 37.6C, od 13 do 19, v noci opat nic. Ani rano nic, a teraz opat, ma 37.1C. Teda treti den a teplota iba poobede. Nemam s tym skusenost, nie je to zvlastne? Poradite prosim? (Ziadne lieky proti teplote som nedavala.)

gubcikova
1. nov 2012

teplota cez deň behá hore dole.najviac navečer .záleží ešte od toho kde meriaš,či meriaš po spánku,pred spánkom,ked sa dieťa hrá.môj syn má pravidelne večer teplotu 37,3-37,4

pammy
autor
1. nov 2012

hej zalozila som diskusiu ale tu si asi menej ludi vsima, nahlasim ju, aby neboli duplikacie. samozrejme meriam na tom istom miesta pocas celeh dna a aj citim ze je teplejsi iba poobede.

danu
5. nov 2012

Diskusiu zamykam na ziadost uzivatelky