Ročný syn býva často chorý

nezbedna02
26. feb 2012

Ahojte už neviem čo mám robyť z mojím malým je mi stale chory , trva to cca skoro pol roka ako nahle sa vyzdravie za tizden dva je zas chory a najhorsie je ze uz treti krat ideme prekladat štepenie a ani nneviem do kedy ? Stale kašle ale vetšinou iba ked ide spinkat začne a ma stale soplíky ma skoro stale antibiotika davam mu aj vytamíny

sorciera24
26. feb 2012

@nezbedna02 a vies co najviac podkopava imunitu?....prave tie antibiotika a ockovanie....pokial sa da, vyhnut sa co najviac tomuto.....v skolkarskom veku by to bolo este ok, ael pozeram, ze ma len rok......takze vela chodit von a ake vitaminy mu davas?

danielik79
26. feb 2012

@nezbedna02 ako písala @sorciera24 tie atb robia neplechu .Ak ti máva dosť často soplíky používaj na každodennú hygienu nosa Lybenar je to slaný roztok prípadne Qixx alebo Nar a od 1 roka na posilnenie Imunity sa zvykne dávať deťom Imunoglukan ktorý bežne dostať v lekárni a pri častej chorobnosti by zvýšila dávku vitamínu C fakt to mám na svojich deťoch odskúšané aj tie bývajú dosť často choré najmä malá ale tá má nábeh na astmu a to je o inom .A ešte jedna rada vyvýš mu polohu aby mu soplíky nezatekali a o každodennej hygiene nosa si pozri článok @strapco13 a ak potrebuješ napíš jej do témy Dakujeme Strapco rady a skúsenosti.

danielik79
26. feb 2012

a ešte jedna rada bud do odparovača alebo do zvlhčovača by naliala Vincentku vodu dostať ju v lekárni alebo v Tesku.

nezbedna02
autor
26. feb 2012

@sorciera24 cebion multi

danielik79
26. feb 2012

@nezbedna02 cebion obsahuje vela glicerinu a velmi málo vitamínu C a ked ti užíva atb dávaš aj probiotiká

nezbedna02
autor
26. feb 2012

@danielik79 ano vzdy mu davam ale v lekarny mi povfedali a aj doktorka ze najprv mam skusit toto a potom imunoglukan

sorciera24
26. feb 2012

@nezbedna02 tak tak, cebion je nanic, skus obycajne praskove Ccko....kupis ho v Dm drogerke...

danielik79
26. feb 2012

@nezbedna02 ale aj Pikovit je celkom dobrý alebo ako písala @sorciera24 .Ja osobne hlavne teraz v tomto období dávam ten Imunoglukan -nieje na predpis .A ešte jedna rada ak máš doma lampu na vonné olejčeky tak skús si dať eukalyptový to mu užmožní dobre dýchať v noci ked spí .

slecny
26. feb 2012

my sme mali podobny problem ked mala malá zhruba rok... pediatrička mi tvrdila že sa sice nejdena o alergiu ale náš problem sa vyriešil až ked sme dali nášho psíka preč... tak by som sa na tvojom mieste zamerala na alergie....