Ročný chlapec má tri herpesy

gabrielka450
18. sep 2017

baby mam 1 rok, a vyhodili sa nam tri herpesy....:( co na to?

zooeynka
18. sep 2017

Prejde to samo ci uz to budes niecim mazat alebo nie.

deti95060810
18. sep 2017

syn mal 3 mesiace keď mal prvý herpes...Nedávali sme nič.

liv1
18. sep 2017

B vitamin v kvapkach. A nieco na imunitu. Tiez vitamin D, ale nieco ine ako Vigantol...

gabrielka450
autor
18. sep 2017

len nabuduci tyzden mame vyšetrenie v MT a s herpesmi nas nezoberu

liv1
18. sep 2017

@gabrielka450 no to neviem ci do buduceho tyzdna nieco poriesis. a tiez aby ste nenakazili dalsie deti...

gabrielka450
autor
18. sep 2017

len my sme to už 4 razy odlozili...co stale nieco mame...:( :(
ale tiez radsej odlozit ako nakazit ostatne deti...len ti doktori to tam nechapu

iukas
18. sep 2017

@gabrielka450 moja, ked bola mala, tiez mala casto herpesy, nachytala ich odo mna😔 teraz je imunnejsia, je to v pohode. Herpes sus, potieraj napr. cajovnikovym olejcekom, propolisom, v lekarnach kupis kremy pre liecenie herpesov, myslim, ze mne najlepsie zabera herpesin, snad to moze uz aj male dietatko. Herpes je nakazlivy len kontaktom v stadiu mokvavych pluzgierikov, do buduceho tyzdna by ste ich mohli mat aj vysusene myslim..

calendula74
19. sep 2017

ja by som doporučila immunoglukán sirup , aj dlhodobo 3-4 mesiace, a homeopatiká sú bezpečné aj u malých detí, rhus toxicodendron 9 ch,3x 1 gran. rozpustit vo vode, a cebion c vitamín.

tancik
20. sep 2017

@gabrielka450 skúste posilniť imunitu colostrom momentálne je v akcii viem vám ho pozhanat

kubobubo
20. sep 2017

@gabrielka450 nie vzdy je u dietata herpes. Mysleli sme, ze syn ma herpes v lete. Natreli sme zoviraxom - rozlizlo sa to. Natreli sme herpesinom a tiez sa to rozliezli. Doktorka pozrela a povedala, ze je to streptokok.