Ročné dieťatko má hnačku

ivonka1990
7. máj 2013

Mamičky, prosím poraďte, dcérka má už týždeň hnačku, vidíme, že sa jej prerezávajú zúbky, dávam jej biogaia kvapky, snažíme sa jej dávať papať také veci, ktoré sťahujú stolicu, ale mliečko jej musíme dávať, aj sa ma si ho pýtava...máme ísť radšej k doktorke či to nie je kvôli niečomu inému ako sú zúbky? 😒 nie sú nejaké lieky voľnopredajné na takéto ťažkosti? ďakujem pekne za rady 😉

zivika
7. máj 2013

@ivonka1990 co mas na mysli pod pojmom hnacka? ak je to len redsia stolica a nie je prilis casto, tak je to zo zubkov, ale ak je vodova a je velmi casto, radsej by som skocila k dr., to uz moze byt iny problem...

tortelinka
7. máj 2013

moj syn mal hnacky, v nemocnici nam prisne zakazali mlieko..ziadne jej nedavaj, pomohol mrkvovy dzus riedeny s ryzovym odvarom

ivonka1990
autor
7. máj 2013

@tortelinka robievame jej ryžu s mrkvou a petržlenom a dávala sme jej namiesto mliečka čierny čaj slabý a osladený trocha

tortelinka
7. máj 2013

@ivonka1990 ak neprejde, chod k lekarke, moze sa dehydrovat

zuju2
21. máj 2013

Mojim deťom pomohla mrkva s ryžou počas 2 - 3 dní a vylúčenie mlieč. výrobkov. Ak neprejde ani potom, tak ísť k lekárke. A ešte mi raz dr. predpísala na hnačku prášok Smecta do čaju alebo do jedla.Voľne to kúpiť v lekárni.

luy
21. máj 2013

študovala som veľa okolo probiotík,veľmi dobrá skúsenosť,otestované ,vhodné aj pre malé dieťa,pomoc pri hnačkách,na imunitu,pri atb Bifoval babe