Ahojte chcela by som sa opýtať či niekto nemal alebo nemá niečo podobne . Dcérka posledný týždeň krcovito napína jednu rucicku a tak sa cela pritom napne robí to občas cez deň hlavne som sk to všimla keď sa rozčuľuje alebo sa niečomu teší že niečo veľmi chce . Sme objednaný neurologické ale až o dva týždne a dovtedy sa asi zbláznim . Ďakujem za odpovede
@viktoria2023 n áš si ju cca v tom veku krcovito dvihal od ramienka na hor, a akoby k nemu aj sklanal hlavucku. Len raz sa mi to podarilo zachytit na video, neurologicka v tom nic nevidela, vraj sa len jeduje (lenze on to chytil taky akoby krc hocikedy, aj pocas hry), ale spravila nam aj eeg-vsetko ok. Z tohto “pohybu” vyrastol za par mesiacov, potom este robil ine koniny, ale to uz ˇaj vyzeralo tak, ze to robi naschval :D
Drzim palce a myslim, ze to u vas bude ako u nas - nezrely nervovy system, ktory sa takto (a roznymi inymi pohybmi, “tikmi” atd.) prejavuje
Určite si to natočte na video, aby ste to mohli neurológovi ukázať. Podľa toho to bude vedieť najlepšie zhodnotiť.