Ahojte chcela by som sa opýtať či niekto nemal alebo nemá niečo podobne . Dcérka posledný týždeň krcovito napína jednu rucicku a tak sa cela pritom napne robí to občas cez deň hlavne som sk to všimla keď sa rozčuľuje alebo sa niečomu teší že niečo veľmi chce . Sme objednaný neurologické ale až o dva týždne a dovtedy sa asi zbláznim . Ďakujem za odpovede
@viktoria2023 n áš si ju cca v tom veku krcovito dvihal od ramienka na hor, a akoby k nemu aj sklanal hlavucku. Len raz sa mi to podarilo zachytit na video, neurologicka v tom nic nevidela, vraj sa len jeduje (lenze on to chytil taky akoby krc hocikedy, aj pocas hry), ale spravila nam aj eeg-vsetko ok. Z tohto “pohybu” vyrastol za par mesiacov, potom este robil ine koniny, ale to uz ˇaj vyzeralo tak, ze to robi naschval :D
Drzim palce a myslim, ze to u vas bude ako u nas - nezrely nervovy system, ktory sa takto (a roznymi inymi pohybmi, “tikmi” atd.) prejavuje 🙂
Určite si to natočte na video, aby ste to mohli neurológovi ukázať. Podľa toho to bude vedieť najlepšie zhodnotiť. 🙂