Ročná dcérka má problém s močovými cestami. Poradíte?

66majcik
20. okt 2014

Uz vyse 2 mesiacov berie ATB a stale ma zvysene leukocty v moci.Pocas atb liecby sa hodnota znizi a potom po skonceni atb je to zas toto iste. Teplota jej vyskoci na 37,5 ale to moze byt aj zo zubkov. Stretol na niekto s takymto problemom?Prosim, poradte ☹

marcelatje
21. okt 2014

Dala si málo informácií, ťažko niečo radiť 😒

jasminet
21. okt 2014

treba ist k nefrologovi, vysetrit ci nema reflux obliciek, na detsku gyndu ci nema zrast (to by teda aj pediater mohol vidiet)...

nutrimas
21. okt 2014

Skuste dcerke pravidelne podavat petrzlenovy olej, staci 1/2 alebo 1KL denne, do pokrmu. Je to prirodny, no velmi ucinny prostriedok pri ochoreniach moc.sustavy a obliciek. Nema ziadne vedlajsie ucinky, pripadne aj kapucinka, ktr. je povazovana za jedno najsilnejsich prirodnych atb, U deti ju treba podavat tak, ze sa najskor kvapne do horucej vody, aby sa odparil alkohol.
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
@66majcik

mata95
21. okt 2014

petržlenovy, harmančekovy kupel,brusnicova šťava,čaj,obmedziť cukor,a najlepšie zajsť za nefologom ... moja dcera to mava tiež od roka, dr. to vždy riešila len atb.až teraz ked som už sama šla jej zistili rozširenu panvičku a močovod.... 😒 ... ale fakt málo informacii aby sa ti dalo viac poradiť....

alicka850
21. okt 2014

V prvom rade treba ist na odborne vyšetrenie k detskému nefrologovi. Leukocyty v moči može mať aj ako prímes z pohlavných ustrojov. Treba urobiť kultivaciu moču, sonografiu obličiek, a ine špecializovane vyšetrenia. Ak ťa tam pediater nechce poslať, pouvažuj nad zmenou lekára.

igorovazena
5. dec 2014

sestrina dcerka mala tento problem - pit pit pit a casto cikat precistit asi teda podobne ako u dospelych
antibiotika mala troje za sebou! 😒 co tiez na ine veci nieje nic extra takze jej davala aj actibax probiotika, ktore mame doma aj my
na jednej strane sa problem musi riesit, na druhej antibiotika dva mesiace chudaci nasi malinky :(