Prosim vas zeny dcerka mi dostala kiahne ma ich vsade a strasnw zle ich znasa nespi,neje len sa zvíja skusili sme uz vsetko mozne aj kupel v hypermangane aj fenistil a nic nepomaha.. som zufala pomozte mi
@kikusica132 moje deti tiež mali katastrofálny priebeh používali sme toto na foto. Hlavne ten gelik bol taký ze trochu uľavil od svrbenia. No keď sa nedalo vydržať už tak zakaždým rýchlo do vanicky s hypermanganom a obliehala som ich pohárikom. Nespali sme niekoľko noci. Držím Vám palce nech to rýchlo prejde
@kikusica132 akurát mame po nich a tiež ročná, a tiež sa išla dorafat, ale nič len vydržať, nič nepapala len mlieko a mala ešte 3 dni teploty…, skúste ešte psilo balsam alebo tantum verde sprej čo je na hrdlo a tým striekat je to super inak len svätej trpezlivosti
@kikusica132 skoré uzdravenie!
@kikusica132 tiež som počula, že odporúčajú tantun verše vodičku, takú zelenú mentolová tekutinu, ktorá tak trošku znecitliví to miesto, takže prestane to svrbieť.
Pri zlom priebehu kiahni treba ist do nemocnice s tak malym dietatom na infekcne. Asi 10% deti konci s kiahnami v nemocnici a skutocne im treba pomoct. Necakaj pridlho.
nas drobec mal ako 9mesacny a uplne paradne, ale viem, ze zabera perfektne aloe vera sprej od LR https://www.bella-vita.sk/sk/lr-aloe-vera-sprej...
vela, vela vitaminov, C, D, B
@anjelicek26 na infekcne nemozem u nas je infekcne covidove
@anjelicek26 robia sa jej uz chrasty tie ju svrbia
@kikusica132 detske infekcne predsa nie je len covidove! Obvolaj si nemocnice v okoli.
@kikusica132 tiež môžem odporučiť tanno lotio, kúpeľ v hypermangane 2-3 krat denne počas najväčšieho vysypu . Natierali sme tým od prvej kiahne aj chrasty . Keď to dcérke začalo už som to mala doma nakoľko syn mal kiahne skôr a zakúpila som . Keď sa už robia chrasticky už bude len lepšie , ak to trvá tak horšie tie 3-4 dni to je taký normál ale ak máš pocit že je to naozaj zle a trvá dlhšie smer nemocnica . Dcérka mala kiahne keď mala 12 mesiacov a dva týždne a na malom telíčku to vyzeralo moc moc zle ale nemala teploty vysoké a tým zmiernením svrbenia sme to nejak pretrpeli. Držím palce ❤️
@kikusica132 aj tak by som sa poradila! U nas tiez jedna znama skoncila s malou v nemocke kvoli kiahnam.. nemozu len covid stale a vsade riesit! Ved ludia maju aj ine choroby!
Nasa mala tiez horsi priebeh, ale nemala vysoke teploty a bola starsia, cize sme to ustali doma, ale s tak malym by som uz asi davno bola na pohotovosti..
@kikusica132 bohužiaľ nič iba pretrpieť 😔 natierala som tekutým púdrom mentolovym, ten synovi pomohol od skrabania lebo trosku schladil pľuzgiere. Inak iba fenistil.