Ročná dcéra včera zjedla fsrbicku, teda cmúľala a rozhryzala tu tuhu/ išlo o ružovú farbicku. A dnes od rana/ noci ma mierne ružový moc. Celý deň. Inak je hráva, bez teploty, spokojná nič jej nie je. No vystrašila som sa či nemá zápal močových ciest. Kúpila som si aj pásik do mocu- a ukázal mi hemoglobin(krv ) ale je pravda, ze som nemala sterilný moc, len čo som ju nechala bez plienky s keď sa počurala tak som z nohavíc alebo z nôžky natočila papierik. Príde mi ti veľká zhoda ak je to zápal- s tou farbičkou. Alebo či tá fsrbicka sa vylučuje do mocu a nejako skresľuje výsledok. Nechcem s ňou ísť na Pohotovost, keďže nemá príznaky ničoho, ale bojim sa že niečo zanedbam a dostane horúčky alebo čo 🤷🏻♀️
Nemali ste niekto podobnú skúsenosť?
Tiež sa mi i stalo, že chlapec ozuzlal modrú farbičky, on mal kúsok stolice zafarbenej do modra, ale moč bol normálny. ja by som ten moč sledovala, zobrala ešte raz a urobila ten papierik znovu
Tiez by som odobrala este jedenkrat moc. Farbicka by zafarbila slor stolicu ako moc.
@hruska91 ruzovy moc nema z farbicky urcite. Ak ti aj vysla krv v moci, tak to ries neodkladne. S farbickou to nema nic spolocne, ale hemoglobin sa nevyfarbi z toho, ze si jej to obtrela o nohu, niekde tam ta krv je bohuzial. A este teda otazka, vysiel jej hemoglobin alebo krv? Lebo to sa na tych pasikovh vyfarbuje odlisne
Preboha ženy moc nemá byť prečo ružový z farbičky .ja by som išla hneď na pohotovosť nech nasadia liečbu
Neboj sa, nič jej nebude 🙂 teda z farbičky. Ak má zápal močových, to by som riešila. Farbičky nie .