Dobrý deň. Prosím vás má niekto skúsenosti s týmto sirupom na imunitu. Poprípade čo vy dávate svojim detičkám. Ďakujem
@katarina2108 mam. Ked ho uzival prvykrat, tak bol vynimocne zdravy nejakou nahodou 2 mesiac (najdlhsie v zivote), aj to neviem, ci vtedy akurat nebolo leto, kazala nam uzivat dlhodobo, ale potom uz nemal ziadny ucinok a maly bol nonstop chory aj popri uzivani, takze posledne balenie som predala a vykaslala sa na to, ako aj na vsetky ostatne presladene sirupy, z ktorych sa mu kazili zuby. Takze to len vyskusat, ci zaberie aj u vas a podla toho...
@srnka79 ďakujem, veď ja som tiež povedala že už nebudem nič dávať na imunitu. 🙈🙊
@laura164 ďakujem pekne 🤗
@katarina2108 my sme skusili vsetko. Decko so zinkom, imunoglukany, rupafin (od doktorky, aj ked dalsia povedala, ze joj, to nie), naposledy nam fajne pomohli tabletky kapucinka vacsia a probiotika, momentalne nedavam nic, zacnem v jeseni.... pekny den.
@katarina2108 my ho berieme každú zimu ale v podstate sme chorí každé dva týždne. Nejakú extra zmenu som nepostrehla. Dávam ho len kvôli doktorke
V postate sme skúsili na imunitu už asi všetko. Vďaka Bohu sú to u nás väčšinou sople a kašeľ, občas nejaká teplota ale nič vážne na antibiotiká.
@srnka79 ďakujem pekne za odpoveď. 🤗
@terry658 ďakujem pekne za odpoveď 🤗
@katarina2108 my ho používame 4 mesiace a len 1x bola dcéra chorá