Riedka stolica v 4 mesiacoch. Čím to môže byť?

broculka
9. sep 2008

Ahojte. Potrebovala by som poradit. Moja dcerka bude mat tento tyzden 4. mesiace. Uz vcera som si vsimla, ze ma redsiu stolicu ako zvycajne. Upokojilo ma, ze sa to v ten den neopakovalo (viac stolic v ten den nemala), takze som si myslela, ze nejde o hnacku. Dnes rano opat mala stolicu riedku a pri dalsom krmeni este jednu taku, ale uz len malicko. Myslite, ze je dovod na obavy? Inak teplotu nema, ani nezvracia. Len poslednych asi 5 dni sa castejsie v noci budi ale potom hned zaspi. Stretla som sa uz aj s nazorom, ze moze ist o zubky. Ale neviem. Teraz je aj v obdobi, ked vsetko berie do pusy. Moze to byt preto?

broculka
autor
9. sep 2008

Inak zabudla som podotknut, ze je krmena vylucne UM.

daisy33
9. sep 2008

moja mala ma 4 mesiace a 2 tyzdne a tiez mam dojem ze ma redsiu stolicu a to uz dlhsie. zo zaciatku som ju dokrmovala, vtedy bola stolica ina ale teraz len kojim. tiez mam sem tam obavy, ale inak jej nic nie je, usmieva sa, tiez vsetk dava do pusi. myslela som, ci to nema z cjiku, tak som skusila cajik vynechat, ale stolica rovnaka. myslim, ze ked ta stolica nie je vela krat za den a dieta vyzera v poriadku, asi nie je dovod bat sa.

pekacka
9. sep 2008

ja malého kojím a asi 2 týždne dozadu tiež mával riedku stolicu, no a zrazu sa mu objavil zúbok.
ale ked chceš mať istotu tak zavolaj svojmu teda jeho doktorovi a opýtaj sa na to.