ahojte
neviete prosim z coho moze mat 5 rocna dcerka uz druhy den riedku stolicu, je sfarena normalne do hneda ale riedka, ako kasa, tvrdi ze ju brusko neboli ani nic..je mozne aj z toho ze menej papa a viac pije teraz ked je teplo?
@anavixy nie chodi len raz denne
Moja máva redšiu napriíklad keď zje viac ovocia. Nezmenilo sa aj zloženie stravy, že papá viac ovocia teraz? Tá voda to môže tiež spôsobiť, menej tuhého zje, viac ovocia, viac vody…kým to nie je úplne riedke a nebolí ju bruško, neriešila by som. U nás stačí limitovať ovocie 1-2 dni a hneď je všetko v norme.
@jazula no jedla melon, aj vcera aj tie dni predtym, chodi teraz vela po kupaliskach s mojimi rodicmi a svokrovcami a tam neviem co papa, aj vcera bola..
Tak u nás to malá prehnala s melónom a na druhý deň mala tmavo červenú stolicu konzistencie riedka kaša 🙈, čistá divočina v nočníku, normálne som si to pre istotu odfotila, keby z toho bola návšteva u pedi 🤦♀️, odvtedy na toto dávam pozor. A pritom ona by žila na ovocí a zelenine, keby ju nechám 🤷♀️.
Ano, moze to byt z toho. Kasovita stolica je ok, ak nema ine problemy a nie je viackrat denne (viac ako 5-6x), tak sa netreba znepokojovat. Len nech dostatocne pije 🙂