Ahojte chcela by som sa opýtať malý má 2 mesiace a podľa mňa dosť riedku stolicu. Je iba na UM a stolicu má iba raz denne maximálne 2krat niekedy nemá aj deň. Len ma znepokojuje tá konzistencia myslíte že je to normálne?
Ahojte baby (ženy)moja mala má 1 rok a 8 mesiacov už možno cca 3-4 dní mi kaka riedku stolicu a predtým mi kakala normálne...
Neviem či to je tým že jej idu naraz všetky zuby hlavne teraz jej ešte rastu stoličky a hore očné zuby a dolu už sa tiež tlačia keď jej išli prvé zúbky tak tiež mi kakala ona teraz kaká len ráno keď sa zobudí ale dnes mi kakala už 7 krát za deň ale nie moc iba trošičku.
Neviete či to je zo zubov alebo čo? Alebo stretla ste sa nejaká s tým?
@bianka_2392022 zo zubov ako takych nie, ale tym, ze si asi pcha veci a ruky do ust viac, nez bezne mohla chytit nejaku virozu. Treba nasadit probiotika - najlepsie Probiofix baby imun alebo Enterol/Nekadex. Podavat vela tekutin, ak je dojcena, tak vela dojcit, ak je na um, mozes normalne podavat klasicke UM, na ktore je zvyknuta. V strave nasadit mrkvu, zemiaky, ryzu, banan, varene masko, nie supkove ovocie. V pripade potreby mozes podat Tasectan kids. Najdolezitejsie su tie probiotika a dostatok tekutin. 🙂
Ano, normalne, kedze prijima len tekutu stravu. Pokial je dieta spokojne, prospieva, je to ok.