Dobry den chcem sa opytat ake skusenosti mate s ribomunylom pretoze moja mala je stale chora od februara a stale nachladena a antibiotika uz ani nehovorim ani tri tyzdne neprejdu a hop antibiotika... som z toho na nervy toto do nej davat. Aj teraz pred tyzdnom dobrala cedrox a vcera mala malu teplotu ale uz je ok a tak som sa pytala jej pediatricky ci jej nieco neda na imunitu a dala toto. Ale z alergologie z vysetrenia majoveho ma dobru imunitu podla krvi tak ja neviem vzdy sa nalepi nieco na nu raz sople raz kasel raz teplota ved to je nenormalne a to ani do skolky nechodi.. A ked som si precitala ten letak tak ma zatriaslo ze co to vlastne je a neviem ci jej to davat alebo nie ,ved je kopec liekov na imunitu si myslim tak napiste skusennost kto to uz pouzival dakujem
@simonkazga no tak ja neviem teraz 😠
Simon ho jednu sezonu uzival, od jesene do jari. A v poriadku 🙂 vedlajsie ucinky nemal ziadne, no i ked vlastne zacal trochu soplit v dni, ked som mu to zacala podavat, ale alergologicka mi vravela, ze to niekedy byva. Dalsiu sezonu mu zmenila Bronchovaxom a pri tomto uz ani nesoplil, ani nic podobne. Tento rok ho ma opat, kedze nastupil do skolky a zaroven s tymto Bronchovaxomom mu davam aj Imunoglukan a C-cko. Dr. vravela, ze tato kombinacia mu neuskodi 🙂 ale pozor, ono to chvilu trva, kym tieto imunopreparaty zacnu posobit, preto som imunoglukan nasadila uz v auguste.
@karkulka111 ja mám s Ribomunylom dobré skúsenosti, synovi ho nasadila pediatrička a pomohol mu - žiadne vedľajšie účinky nemal, bral ho v trojmesačnej schéme a mal vtedy 5rokov a zo škôlky kadečo doniesol, doma sme mali bábätko takže som bola rada že to zabralo. Ribomunyl a Broncho-vaxom fungujú na princípe obsahu častí informácií baktérií spôsobujúcich zápaly dýchacích ciest a podobne. Na základe týchto informácií sa náš imunitný systém naučí ich v organizme rozoznať-identifikovať a pri ochorení vie imunitný systém spustiť správnu ochranu, zakročiť a ochrániť nás 🙂
aj my sme včera dostali a tie možné vedľajšie účinky :-/