Reuma u dieťaťa

jedinecna888
25. apr 2021

Ahojte viete miporadit tie co mate reumaticke deticky.kde je lepsie ist,ci k reumatologicke do Ziliny do Detskej fakultnej nemocnici alebo do Kosickej..chodil niekto niekde do tychto 2 lekaroch? Robia to doktorky tusim ze Vargova- Ke.a zilina daniela..priezvisko uz nepamatam.

borka168
25. apr 2021

@jedinecna888 ja keď som bola malá, liečila som sa vo fakultnej v ZA je tam veľmi milá doktorka

jedinecna888
autor
25. apr 2021

@borka168 dakujem tiez zvazujem ju

jedinecna888
autor
25. apr 2021

@borka168 a uz ste v poriadku? Vyliecili ste sa

borka168
25. apr 2021

@jedinecna888 mala som problémy keď s bola mala tak 5,6 ročná som mala bolesti kĺbov často. Asi som z toho "vyrástla" teraz ma naozaj len raz zacas pri zmene počasia boli niečo inal v pohode. Ani som nebrala nejaké lieky len wobenzyn si pamätám a krémy proti bolesti kĺbov

jedinecna888
autor
26. apr 2021

@borka168 vau supeer a doktorka sa ako vola??

soldi
26. apr 2021

@jedinecna888 ja som bola s malym v za u tej danieli ale vobec mi neprisla mila. Maleho tam ostekala lebo si krutil kolieskami na autobuse, potom mi zacala ukazovat fotky deti s pokrutenymi koncatinami, ze takto moze dopadnut aj vase dieta. Ako liecbu mu “predpisala” iba nalgesin a cely cas ma totalne stresovala a vozila sa po mne - maly totiz nie je ockovany, lebo mal velmi zlu reakciu na prve ockovanie(ostali mu zvacsene lymfaticke uzliny) , tak sme mu uz viac nedavali dalsie z obav ako by to mohlo dopadnut nabuduce.
Ked sme k nej prisli mal zapalene dva klby, tak sa na mna oborila ze ako je na tom strasne zle, ze to este nevidela a pod.
Tak som od nej odisla do nitry k dr pechociakovej a ta je uplne skvela. Aj ludsky aj odborne

jedinecna888
autor
26. apr 2021

@soldi ideme do Ke nakoniec.a to je stara dochodkyna ze? Ta daniela?

soldi
26. apr 2021

@jedinecna888 salatova sa vola. a nie, nie je to stara dochodkyna. medzi 50-60 moze mat.

jedinecna888
autor
26. apr 2021

@soldi ahaa no bo mne jej sestricka povedala ze robi len na polovicny invalidny dochodok ze casto nerobi