Repelent proti kliešťom

bevab
13. máj 2017

Ahojte, viete odporucat nejaky dobry repelent proti kliešťom. Ďakujem 🙂

maxiva
13. máj 2017

Teraz mame tento a je dobry

maca283
14. máj 2017

@bevab Ja pouzivam uz 4 roky SPREJ PROTI INSEKTOM
Sprej proti insektom
Sprej proti insektům vďaka novej účinnej látke Icaridin poskytne ochranu pred komármi aj pred kliešťami. Látka je výborne tolerovaná všetkými typmi pokožky, nevyvoláva podráždenie, precitlivenosť a nie je agresívna voči plastom. Príjemne voňavý a nelepivý sprej je možné použiť aj proti ovadom, muchám, mravcom, roztočom, tiplicím a piesočným blchám. Pre použitie na balkónoch, záhradách, pri športoch, turistike, pobyte v prírode, kontakte so zvieratami, v poľnohospodárstve a pri cestách do cudziny.
Použitie:sprej nastriekajte rovnomerne na všetky miesta, ktoré sa majú chrániť, a potom ho dôkladne rozotrite rukou. Pri použití na tvár si nastriekajte sprej na ruky a šetrne ho po tvári rozotrite, vyhýbajte sa očiam a oblasti okolo úst. Sprej nestriekajte deťom na ruky.
Obsah: 75 ml

jihlavanka
15. máj 2017

Prirodny - do rozprasovaca das vodu a par kvapiek oleja - levandulovy, eukalyptovy ci citronova trava. 😉

tslobik
12. máj 2019

Ahojte, prosím aký repelent v súčasnosti používate? Ako vybrať ten najlepší? Len vstúpim do trávy a mám kliešťa. A bojím sa o syna, minulý rok ich mal dosť. Čítala som o PREDATOR REPELENT MAXX poznáte ho niekto? Vďaka. Nenávidím tú háveď....😵 A aj pre 7 ročné dieťa niečo účinné....

maca283
12. máj 2019

@tslobik tak ako som už písala vysie ja pouziva insekt s justu pomáha krásne vonia www.just.sk pozri si to tam