Ahojte maminy, na cvičenie s dcérkou mám používať rehabilitačný klin,nemáte niektorá na predaj.nechcem kupovať nový .ďakujem pekne
Prikladám foto
@brna1989 ja som to mala predpísané ako dieťa, vtedy sa to preplácalo, ale to bol hlboký socializmus... ale zasa veľa som na tom nenacvičila (skolióza)
aha, tu som našla:
https://zdravie.bazar.sk/31475263-polohovaci-kl...
@brna1989 rehabilitačný klin plne uhrádza každá zp.predpise vám ho bud rehabilitačný lekar ortoped,neurológ,traumatolog. Je v zozname kategorizovanych zdravotníckych pomôcok.ak máte Skoliozu alebo dieťa.mate na to nárok a nič sa nedoplaca
@evulienkaslx ďakujem za info.spytam sa rehabilitačnej doktorky
@brna1989 na predpis je tento : K39923 Polohovací klin pre skoliotikov 20x50x90 cm
@evulienkaslx ďakujem pekne,ten je aký veľký.my nemáme skoliozu,ale svalový tonus.potrebujeme to pri cvičeni,ale podla mňa to má využitie pre rôznych pacientov,ale teda spýtam sa priamo rehabilitačnej doktorky.ďakujem za pomoc 🙏
@1985klaudia dobrý deň,Nitra
@brna1989 je to taky ako potrebujete?my sme pouzivali,ked dcerka chodila po spickach,aby sa jej to upravilo
@brna1989 pozeram este raz a ten moj ma vysku len 6,5cm
@1985klaudia viete čo,no neviem ako je tento Váš,ten čo sme my mali,bol asi molitan vnútri a potiahnutý koženou.pouzivali sme v Adeli Piešťany na pobyte a odporučili aj na doma.hlavne,aby to mäkké nebolo.
@1985klaudia no to určite vyšší nám treba
@brna1989 dobrý večer, zohnali ste ten klin na cvičenie? Ak áno, tak môžem vedieť kde? Tiež ho potrebujeme na cvičenie. Ďakujem
@zuzana0206 dobrý deň, nezohnali sme.momentalne využívame fit loptu a cvičenia iného druhu.ani Vám neporadim,kde zohnať
@brna1989 ok, aj tak ďakujem. Tiež sme boli v Adeli, v piatok sme sa vrátili a kázali nám zohnať si ten klin na cvičenie 🙂
@zuzana0206 myslím,že sa to dá aj akokoľvek nahradiť.napr obyčajnou drevenou latou, ktorú si opriete o gauč,môžte tak cvičiť zhora nadol alebo naopak.akp staré máte dieta
@brna1989 ďakujem, skúsim to aj takto. Malý mal v septembri rok
@brna1989 zdravotná poisťovňa to neprepláca?