Ahojte maminky, nájdu sa medzi vami mamičky, ktoré boli so svojimi detičkami na pobyte v špeci rehabilitačnej nemocnici ( bývalé Rehabilitačné centrum) v Dunajskej Lužnej?
My by sme tam mali s malinkým ísť ( zatiaľ sme to dostali iba ako odporúčanie, resp.nám fyzipterapeutka povedala že také zariadenie existuje a ak by sme mali záujem môžme si to vybaviť).
Konkrétne by ma zaujímalo čo všetko je tam pre detičky, aké procedúry. či je tam napr.bazén, alebo masáže, lasery...???
A aký je personál? Ubytovanie?
Vopred ďakujem za vaše názory 🙂
Ja som tam bola už 4 krát. My sme 2 krát denne cvičíli vojtovku , naposledy už bobata, každý deň je leaser, 3 krát za týždeň vírivka, 2 krát za týždeň masáž. Okrem toho sa tam cvičí bobát, je tam magnet, bioptrom, motoped, telocvičňa. Sestričy, upretovačka, lekárka, fyzioterapeutky ktoré sme mali my sú súper. Pre deti je strava 5 krát denne, pre dospelých 3 krát denne. Niekedy je uvarené dobre, niekedy mi nechutilo, dá sa strava aj občas odhlásiť. Sú tam aj 4 nadštardantné izby. Každý je na izbe sám, teraz ich postupne obnovujú. V jedálni je TV a počítač. Sú tam 2 budovy na bývanie. Každá má svoje výhody aj nevýhody. Dobré je na tom aj to, že sa tam dá aj porozprávať s ludmi čo majú choré deti a dozviete sa rôzne info od ostatných mamičiek.
AHOJ, JE TU NIEKTO KTO POJDE TERAZ, OD 3.12.2012 ?
ahoj chcem sa spytat boli ste tam?ja si chcem pytat odporcanie pocula som ze je to dobre streisko