Rehabilitačné centrum Dunajská Lužná

kerynka87
15. apr 2012

Ahojte maminky, nájdu sa medzi vami mamičky, ktoré boli so svojimi detičkami na pobyte v špeci rehabilitačnej nemocnici ( bývalé Rehabilitačné centrum) v Dunajskej Lužnej?
My by sme tam mali s malinkým ísť ( zatiaľ sme to dostali iba ako odporúčanie, resp.nám fyzipterapeutka povedala že také zariadenie existuje a ak by sme mali záujem môžme si to vybaviť).
Konkrétne by ma zaujímalo čo všetko je tam pre detičky, aké procedúry. či je tam napr.bazén, alebo masáže, lasery...???
A aký je personál? Ubytovanie?

Vopred ďakujem za vaše názory 🙂

spajky
18. nov 2012

ahoj chcem sa spytat boli ste tam?ja si chcem pytat odporcanie pocula som ze je to dobre streisko

kaja476
18. nov 2012

Ja som tam bola už 4 krát. My sme 2 krát denne cvičíli vojtovku , naposledy už bobata, každý deň je leaser, 3 krát za týždeň vírivka, 2 krát za týždeň masáž. Okrem toho sa tam cvičí bobát, je tam magnet, bioptrom, motoped, telocvičňa. Sestričy, upretovačka, lekárka, fyzioterapeutky ktoré sme mali my sú súper. Pre deti je strava 5 krát denne, pre dospelých 3 krát denne. Niekedy je uvarené dobre, niekedy mi nechutilo, dá sa strava aj občas odhlásiť. Sú tam aj 4 nadštardantné izby. Každý je na izbe sám, teraz ich postupne obnovujú. V jedálni je TV a počítač. Sú tam 2 budovy na bývanie. Každá má svoje výhody aj nevýhody. Dobré je na tom aj to, že sa tam dá aj porozprávať s ludmi čo majú choré deti a dozviete sa rôzne info od ostatných mamičiek.

akireakire
28. nov 2012

AHOJ, JE TU NIEKTO KTO POJDE TERAZ, OD 3.12.2012 ?