Rehabilitácia v Martine - máte skúsenosti?

hanna26
30. dec 2020

Ahojte zienky-mamičky 😊.Chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s pobytom v rehab.-fyz.centre v Martine.Či ste niektorá,v tejto dobe navštívili centrum?Ďakujem

deti95060810
30. dec 2020

nám nepomohli...

karhu
30. dec 2020

niekomu to urobi dobre, niekomu menej, zalezi od stastia na sestru, od sikovnosti matky..ci cvici spravne, pravidelne..u nas extra pokrok nebolo vidiet, ale neuskodilo, boli sme spokojni

hanna26
autor
30. dec 2020

Lebo moj drobec ma 16mes.a nie a nie rozchodit,tak som myslela navstivit centrum. Ale kazda skúsenosť dobra alebo zla mi pomôže sa rozhodnúť

hanna26
autor
30. dec 2020

A cenovo neviete ako to tam je?

karhu
30. dec 2020

pobyt preplaca poistovna na zaklade odporucania lekara, v pripade, ze ma dieta diagnozu.....to ze sa malemu este nechce chodit nie je dovod..jedine ak by ste navstivili neurologa a Pracovisko fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie a ti vam dali odporucanie na pobyt..ale ak je dieta zdrave, a len sa mu nechce..naco ho trapit? jeho cas pride

hanna26
autor
30. dec 2020

Chodime na rehabky,ale si myslim ci nepotrebuje nieco viac(väcsiu odbornost a alebo nejake ine cviky,lebo mi ani sám nepapka.

hanna26
autor
30. dec 2020

@deti95060810 mozem sa opýtať,kedy ste tam boli a aky problem ste mali vy?

karhu
30. dec 2020

@hanna26 ja som sa na to pytala lekarov a nikto nic, nechceli nas poslat, nakoniec nam to dali z ambulancie/pordne predcasne narodenych deti, tak sme sli..pytajte sa lekarov, nech vas tam poslu..ak odmietnu..tak skuste cvicit aj bobatha..ak ho este necvicite..kamoske velmi pomohol prave ten a aj u nas mal väcsi uspech..v martine sme cvicili vojtovku

hanna26
autor
30. dec 2020

@karhu a kolko mesiacov malo vaše bábo?

karhu
30. dec 2020

ked sme tam boli tak mal 13m

deti95060810
30. dec 2020

@hanna26 ak si nespokojná obráť sa na RL CORPUS Olomouc. Dcéru postavili na nohy za 3 mesiace, v Martine sa im to nepodarilo ani po ročnom cvičení.... Tak si urob o tom obraz ako asi cvičia v Martine....😉
My sme zbytočne stratili čas...

rebeka83
5. jan 2021

Asi vás sklamem, ale pobyty v MT zrusili kvoli korone, teraz tam maju hospitalizovanych dospelych. My sme boli ss dcerou v auguste, boli sme velmi spokojne a mali sme ist opat vo februari, ale na poslednej kontrole nam povedali, ze na 90% pobyty nebudu. Skuste aj Dunajsku Luznu- Tetis, ale s tou nemam osobnu skusenost.

hanna26
autor
5. jan 2021

@rebeka83 dakujem vam pekne za info,prave dnes idem posielať žiadosť do Tetisu