Chcela by som dať testovať dcéru (10 rokov) sme doma druhý týždeň s teplotami doktorka si mysli, že netreba lebo iné príznaky nemá. Krv aj moč ma v poriadku. Neviem už čo ďalej ako zistiť príčinu teplôt do 38 denno denne. Ďakujem
@evkamotka nie je to už zakázané súkromné? Len štátne?
@pimpulienka fu teraz si ma dostala, to som nezachytila. Tak chod cez hygienu ak sa im dovolas...
Ak lekárka skonštatovala, že nie je dôvod testovať, máte len 1 možnosť - testovanie si objednať a zaplatiť ako samoplatca (cca 70€). Viete to urobiť cez konkrétne laboratórium (adla, medirex a urcite este nejaké...) priamo na ich stránke sa objednáte. Príde Vám sms s časom a miestom odberu
@pimpulienka robila CRP?teraz sú také svinské virózy, že ja ležím už 2 tyzden a dnes mi je prvý x lepšie.Ale ja nemám teplotu a robila mi CRP
@eliska13 samozrejme komplet sérologické vyšetrenia krvi 11 deň teploty..
A kde ju môžem cez klasickú stránku korony zahlásiť? A deti nejdú cez nejakú inú, či?
@majkappp rada by som neplatila 70 EUR už teraz sme 2 týždeň na OČR takze ešte platiť to by bolo už vela
@pimpulienka ahoj moja uzky kontakt, po par dnoch hrozny kasel. par dni predtym vracala, krce v bruchu zimnica, bez teploty. Lekarka poslala mailom vymenny listok, ze nech skusime sami cez stranku.
Vyplnili dostala termin vymenny listok nikto nepytal ani pri zadavani ani na mieste. Akurat mail lekarky som zadavala a zaskrtla priznaky. Vysledok na dalsi den bol.
@janage už som ju registrovala od lekárky sme lístok nemali, zajtra mame termín na Limbovej. ďakujem
Ďakujem za odpovede je to vybavené
@pimpulienka ved daj u sukromnika