Registrácia dieťaťa na testovanie Covid-19

pimpulienka
14. okt 2020

Chcela by som dať testovať dcéru (10 rokov) sme doma druhý týždeň s teplotami doktorka si mysli, že netreba lebo iné príznaky nemá. Krv aj moč ma v poriadku. Neviem už čo ďalej ako zistiť príčinu teplôt do 38 denno denne. Ďakujem

evkamotka
14. okt 2020

@pimpulienka ved daj u sukromnika

pimpulienka
autor
14. okt 2020

@evkamotka nie je to už zakázané súkromné? Len štátne?

evkamotka
14. okt 2020

@pimpulienka fu teraz si ma dostala, to som nezachytila. Tak chod cez hygienu ak sa im dovolas...

majkappp
14. okt 2020

Ak lekárka skonštatovala, že nie je dôvod testovať, máte len 1 možnosť - testovanie si objednať a zaplatiť ako samoplatca (cca 70€). Viete to urobiť cez konkrétne laboratórium (adla, medirex a urcite este nejaké...) priamo na ich stránke sa objednáte. Príde Vám sms s časom a miestom odberu

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
14. okt 2020

@pimpulienka robila CRP?teraz sú také svinské virózy, že ja ležím už 2 tyzden a dnes mi je prvý x lepšie.Ale ja nemám teplotu a robila mi CRP

pimpulienka
autor
14. okt 2020

@eliska13 samozrejme komplet sérologické vyšetrenia krvi 11 deň teploty..

pimpulienka
autor
14. okt 2020

A kde ju môžem cez klasickú stránku korony zahlásiť? A deti nejdú cez nejakú inú, či?

pimpulienka
autor
14. okt 2020

@majkappp rada by som neplatila 70 EUR už teraz sme 2 týždeň na OČR takze ešte platiť to by bolo už vela

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janage
14. okt 2020

@pimpulienka ahoj moja uzky kontakt, po par dnoch hrozny kasel. par dni predtym vracala, krce v bruchu zimnica, bez teploty. Lekarka poslala mailom vymenny listok, ze nech skusime sami cez stranku.
Vyplnili dostala termin vymenny listok nikto nepytal ani pri zadavani ani na mieste. Akurat mail lekarky som zadavala a zaskrtla priznaky. Vysledok na dalsi den bol.

pimpulienka
autor
15. okt 2020

@janage už som ju registrovala od lekárky sme lístok nemali, zajtra mame termín na Limbovej. ďakujem

pimpulienka
autor
15. okt 2020

Ďakujem za odpovede je to vybavené