Zdravím, idem si k vám po radu. Máme mesačného synčeka, ktorý má reflux a ktorý cez deň nevie zaspať. Dnes už je hore od 14.00 a do teraz t.j 19.00 ho s manželom uspavame na rukách. Striedame sa a on nie a nie zaspať. Toľko čo ho položíme do postieľky, zobudí sa na hykanie ( zrejme mu vracia mliečko) a páli ho zaha. Už si nevieme rady. On je tiež už mrzutý a my sme z toho už tiež na nervy o takom čase nám niekedy stáva a dnes nie a nie zaspať. Od rana od 7 nám dokopy spal možno 3 hodiny
Nosič. Nosič. Nosiť. Aj keď nebude späť, bude pokojnejší, keď si zvykne na nosič... Nemusí si hneď zvyknúť, netreba ho mať veľmi na tesno, zistila som pri malej, že keď ju bolelo bruško, vôbec nechcel abyt v nosiči, lebo ju tlačilo... Inak sme mali podobne. Bolo jej zle, pokým neprišla tuhá strava a potom sa to každým dňom zlepšovalo. Plus sme mali aj dismikrobiu, antibiotiká zabrali rýchlo...no stále má veľmi citlivé trávenie. Už ma 11m. A keďže sa ako keby spať nenaučila, má s tým spánkom veľký problém doteraz. Sú dni, keď zaspí rýchlo na prsku a spí dobre a dní, keď spí 2x30min, preto sme dlho chodievali spst medzi pol 6 až 6. Čím skôr tým lepšie v tomto prípade, dieťa bude mať lepšiu noc. A ty s ním. XD Teraz chodievame medzi 6 až 7, podľa toho, aký bol deň a ako si myslím, že je unavená. Keď jej to nejde, nosič a fitlopta je najlepšie riešenie. Čím bude staršie bábo, tým to budete mať lepšie. Prajem veľa síl a nervov. Budete ich potrebovať. ❤️❤️❤️❤️
Nosic, satka. Bude ti aj spat, aj porobis, aj ty budes spokojna, aj babo. Moj ma 11m a stale spi v nosici. Akonahle ho polozim, uz je hore, plne usta mlieka. Ak ste boli na gastre, alebo aj nie, dr vam vie predpisat ar mlieko, ked kojis, tak nutriton na zahustenie, pripadne gastrotus na palenie zahy. V kociku, postielke, vsade kde spinka, podlozit do 40st uhla , nie len hlavicku.
Podlož nohy postieľky aby bol tam kde má hlavičku vyvýšený