Ahojte. Nás malinky ma silný reflux potvrdený sonom. Dosť grckaval, kaslal… dostali sme AR mliečka. Skúsili sme sunarove aj hippove a obe mu reflux iba zhoršili. Síce prestal grckat, no stále ho naťahuje, nemôže ani spinkať, lebo po položení do postielky alebo kočíka ho naťahuje. Od začiatku ho vždy po dokrmeni držíme 30 minút vo vertikálnej polohe, máme všade antireflexné vankúše, skúšali sme gastrotuss. Pointa čo sa chcem spýtať. Máte niekto skúsenosť, že vám AR mlieka reflux ešte zhoršovali? Nás malinky ma 2 mesiace a ja sa nevladzem pozerať na to, ako sa trápi. Place zo spánkuc počujeme ho ako ho naťahuje, nemôže spinkať a potom stále iba zíva.
@gabriela2952 aké?
Nasa ma (este stale ako 2,5 rocna) Babu AR, a ta pomohla skoro zazracne, ked mala cca 3 mesiace, ALE mensie flase castejsie, a nosila som ju v nosici na vsetky denne spanky. Antirefluxny vankus boli vyhodene peniaze, na noc spala medzi nami pomaly na stojaka, oblozena z kazdej strany a v perinke. Ako tak isla spat do kocika (aspon na jeden spanok) ked mala cca pol roka aj to veeelmi opatrne a postupne a po zavedeni prikrmov, lebo tie situaciu ciastocne zlepsili, ale reflux nezmizol, stale bojujeme.
@lula999 dobrý večer, ja som bola spokojná s Nutrilonom AR 🙂 a stolica nebola až taká tuhá, dávala som aj zvlášť probiotiká probiofix.
@lula999 my sme mali pre syna Bebu AR (na predpis)..maly mal ale mierny reflux, a ktomu koliky, kojit sa nechcel,, zhorsit nezhorsila Beba AR, ale zeby to bolo lepsie,,hm, ani moc ne,,
@lula999 nevh vám predpisu nejaké špeciálne mlieko