Reflux u bábätka

pannamma
25. nov 2016

Ahojte baby chcem sa opýtať ake mate skusensti s tefluxom u babatka kedy to prešlo ? Co pomahalo ? Ja mam dcérku bude mat 5 mesiacov len sa to horsi a začala aj malo priberať a tiež ma zaujíma koľko vam babatka tak cca za týždeň priberali ? Dakujem

janickacrazy
25. nov 2016

Je to veľmi individuálne, moj malý mal tiež reflux, ale nám to tak do 6mes. prešlo, ale viem, že u niektorých to trvá aj dlhšie, aj do roka. Kojíš alebo ste na UM? Nám pomáhalo vyvýšená poloha v postieľke aj v kočíku, papať pomalšie, čo sa vždy nedalo. 🙂 Náš do 6mes. priberal veľa, potom začal stagnovať, málo papať a od 6mes. do roka pribral len 2kg, ale u nás to nesúviselo s refluxom, len s tým, že príkrmy mu nechutia veľmi.

zdena12345
25. nov 2016

prvy syn do roka riadne grckal. v tom roku sa to zacalo lepsit a asi v roku a pol to preslo. teraz ma cez dva a obcas ked sa vala... pocujem, ako mu to vybehne nahor, ale nejde von. kolko priberal neviem ale ma 2r aj 4 mesiace a ma 11kg. druhy syn ma 7 mesiacov a grcka ale ovela menej oproti prvemu. nikdy negrckal tak moc. ma 8kg
este pridam, ze obaja jedia pekne

pannamma
autor
26. nov 2016

Janickacrazy sme na um ar nutrilon a dávam jej aj po papaní gastrotuss no mam strach lebo sa to len horsi tiež spinka vyššie aj papáme priberala celkom ok teraz začala malinko je to len okolo 90 g za týždeň bude mat 1.12 5 mesiacov a väčšinou som našla ze ed zacali dávať prikŕmi tak sa to zlepsio tak som zvedavá lebo už som z toho na prášky tazko sa mi s ňou cokolvek robi lebo hoc aj ta najjemnejšia manipulácia a grckame nie je to oblúkom ale menej a často takto jej nic nechýba je to ciperka šikovná len ked mame zlý den vidím na nej ze trpí predsa cely den prevracat nie je nic moc a k tomu ju aj záha pali