Reflux u 9 mesačného bábätka

nadika9999
19. feb 2017

Dobry den. Prosim o radu. Moj syncek ma reflux,ma 9 mesiacov a nezlepsuje sa to. Uz neviem co mam vyskusat,chodime ku gastroenterologicke,mali sme speci mlieko NEOCATE zahustovane NUTRITONOM,ale kedze sa to nezlepsilo, mame teraz lacnejsi Nutrilon allergy care,aj ked nema potvrdenu alergiu na BKM,zatial mliecne nedavame. Chcem sa spytat ake potraviny,prikrmy moze a ake to zhorsuju. Uz neviem co mu mam davat jest. Stale sa mu robi kyselina a nemoze spat a je nervozny. Alebo co zabralo vam a kedy sa to zlepsilo? Dakujem

mummy01
19. feb 2017

@nadika9999 gastrotuss si neskusala?

nadika9999
autor
19. feb 2017

Ano skusali sme. Nebol ziaden rozdiel. Teraz skusam gastrocynesine homeopatika.

jajisimo
5. dec 2017

My máme tiez 9,5 mesiaca a reflux máme stále .tiež zle správame budí to synčeka. Má kyselinu riadnu.
Chvíľku sa to zlepší potom je zas zle dúfam že to v cca roku naozaj prejde :P

divana
31. jan 2018

@jajisimo preslo to? My mame 10m a reglux katastrofa.

jajisimo
6. feb 2018

Neprešlo malý ide mať rok a reflux ma stále....

divana
6. feb 2018

@jajisimo fuha a to ja som dufala no nam uz ostala len kyselina strastna tym padom nespava a je mrzuta. Aj to riesite s dr? Ci len cakate a mate toho aj ine prpblemy?

jajisimo
7. feb 2018

My máme tiež len kyselinu to nám od začiatku robí problém a budí ho to stále . V noci ho Chovame 2-3 x. Vravia že keď začne chodiť že to prejde akurát začína tak som zvedavá či to prejde. Doktorka vždy vraví že len treba vydržať tak už držíme rok :P aj tak nám už na to nič nevie dať... Večer mu dávam gastrotus po každom chovanie ale len trochu aby ho to aspoň nepalilo

divana
7. feb 2018

@jajisimo aha tak nasa stoji este len, my gastrotuzs nemozmelebo ju z toho zapeka strastne. Tak dufam ze ked zacne chodit sa to aju nas zlepsi lebo ten spanok cez den je 0 bodov a hocikedyjej to vyjdea zacne plakat. A chodite aj na gastro?

jajisimo
8. feb 2018

Ja cez deň keď ho uspim ešte ho držím 30 min a potom si ho dám ku sebe do postele a ležím s ním na takú vyvyseninu čo mu robíme s vankusa,deky atď... Keď ho dám do postieľky za 10 min. Je hore a potom už nechce spať vôbec.ja dúfam že nam to prejde. Boli sme na gastro keď bol menší nič nám nepovedali tvárila sa že čo tam robíme keďže zo Sona sme mali reflux negatívny,a potom nás obvodná poslala na vyšetrenie so slín vo zvolene. Kvôli tomu že sa zobudil so strašným kašľom čo to vdýchol asi...a tam vyšiel veľmi silný reflux. No čo povedať užili sme si...ja len dúfam že ak budeme mať ešte druhé dieťa už to mať nebude :P

divana
8. feb 2018

@jajisimo moje deti tomaju obidve len prva dcerka to nemala taketo silne, tak nam potvrdili aj na sone reflux lenze vraj do roka sa to neriesi ze po roku sa mozme zacat rozpravat o niescom. Nasej aj navysene nepomaha to je jedno proste sa zobudi a hotovo. Verim teda ze aj vam aj nam to prejde po tom roku.

jajisimo
10. feb 2018

@divana môžem sa opýtať vy ste rodili prirodzene alebo cisárskym rezom? Ja som mala sekciu. Pretože čo mám kamošky a rodili cisárskym detičky majú reflux, že či to nemá súvis..

divana
10. feb 2018

Rodila som prirodzene obidve deti, neviem ci to ma s tym suvis. A ak smiem vedet ako vyzera vas ddeny rezim? A co papate? A vodu vam pije? Prepacte za tolko otazok ale nepoznam nikoho kto by mal babo s takto silnym refluxom ako mame my.

maris5
10. feb 2018

Nas ma 3 roky a stale sa mu vracia kyselina. Grckal do 1 roku a 3 mesiacov a potom to bol tichy reflux. V noci sa budi, ze ho tam stipe. Casto z toho mava sople. Aj ked mu daju lieky a vylieci sa o 2 dni ma ich znovu. Pri tom teploty nema. Davame mu v noci vyssie vankus, ale ked sa zosmykne tak uz pocujeme ako prezuva. Doktorka stale len treba vydrzat, ono sa to zlepsi a pod.

divana
10. feb 2018

V takom veku by ste uz mali dostavat lieky. Mne gastro povedal vydrzat do roka potom to mozme zacat riesit.
@maris5

divana
12. feb 2018

@jajisimo este prepacte ze vyrusujem len ma napadla posledna otazka s kyselinou mate problem aj cez den ci len v noci? Ide o to ze moja mala velakrat zacne plakat chyta si hrdielko a tak odkasle, a ja neviem ci to pripisovat zubom alebo refluxu.