Reflux u 5 ročnej dcérky

bambulaaa
19. mar 2015

Prosim ako prebieha gastro u malych deti,robia to pod narkozou,? Ma niekto skusenost s Ruzomberkom?

bambulaaa
autor
19. mar 2015

Prosiim vie mi niekto poradit?

trgypadl
19. mar 2015

@bambulaaa na ake vysetrenie ste objednany a kam?

bambulaaa
autor
20. mar 2015

Name ist na gastro do statnej nemocnice v ruzomberku

perla200
20. mar 2015

Ake mate priznaky?

paulina506
20. mar 2015

@bambulaaa co sa tyka refluxu,robi sa sono zaludka..okrem toho mojej brali aj krv na celkovy rozbor a robili aj test na laktozovu intoleranciu,ale ta s refluxom nesuvisi

bambulaaa
autor
20. mar 2015

Gastro nerobili?ja sa tej hadice praveze bojim.. v kolkych rokoch vam to vysetrenie robili? Dcerke sa spatne vracia potrava do ust. Niekolko krat denne a uz dlhodobo. Mava problemy s travenim a krce v brusku..

paulina506
20. mar 2015

@bambulaaa aha, uz som pochopila. pod tym slovom gastro myslite zrejme gastroskopiu. No moja mala podozrenie na reflux /teraz ked mala 3,5 roka/ a robili jej len to sono a reflux sa potvrdil,ale len niaky "maly"..takze jej nedali lieky...inak na to existuju lieky "Costi", neviem ci poznate...v poho chodte gastrologovi a ak vam navrhne gastroskopiu mozete odmietnut...ale myslim, ze lekar by rozhodol o gastroskopii u dietata len ak by to bolo naozaj nevyhnutne

alexatami
20. mar 2015

Mojmu synovi zistili reflux v 3 rokoch, robili mu sono. Doktorka nas chce poslat na 24 hodinovu ph metriu, toto vysetrenie sa robi v Martine alebo Srobarovom ustave.

paulina506
20. mar 2015

@alexatami a ta ph metria sluzi na co?

alexatami
20. mar 2015

@paulina506 zavedena hadicka cez nos do zaludka, meria kyslost v pazeraku pocas 24hodin

bambulaaa
autor
21. mar 2015

Prosim vas ako sa vam ta choroba prejavovala? My na to vysetrenie mame este len ist. Cakame na vysledky sterov. Vcera dcerka chytila este aj nejaku koprivku. Moze to byt vedlajsi jav?vysypali sa jej boky☹☹

majuska4286
16. nov 2020

Reflux u deti prejavy